web analytics
Opinie

Antenele 5G de la Cernica

Nu pot să nu mă gândesc la cum se simt medicii captivi în spitale de 2 luni, care nu și-au mai văzut copiii, care au răni pe ochi de la măști și viziere, care au mâncat sandviciuri reci și au băut apă de la robinet tratând mii de infectați cu Covid-19, atunci când vin 20 de imbecili în Piața Victoriei care ȘTIU că virusul e o invenție care să ne țină în case în timp ce se montează antene 5G la Cernica.

Serios, vă puneți un pic în locul lor? Au studiat măcar 10 ani, au alți 20 de ani petrecuți în spital, și de două luni bagă la foc continuu în misiunea de a limita răspândirea unui virus. Virus pe care l-au văzut ”la lucru” și care, chiar dacă nu e devastator așa cum i-ar plăcea lui Prelipceanu de la Digi24, tot nenorocește plămâni de om sănătos și ucide vârstnici cu alte boli în portofoliu. Și ei, pentru că asta le e meseria aleasă de bunăvoie, trag din greu acum.

Ei bine, de cealaltă parte a societății, în cei 10 ani în care medicii noștri studiau, alți oameni chiuleau de la școală, făceau poștă un Pall Mall la pachet de 10 țigarete cu bani împrumutați, spărgeau semințe ziua și băgau Counter noaptea, în rețea. După un deceniu de așa ceva, cu un internet mai performant la îndemână, ăștia au început să descopere învățătura sfântului arhanghel YouTube. Și, cum mizeriile se lipesc cel mai ușor de cei care au doar o brumă de educație, fiecare teorie a conspirației are sens complet în mintea lor. Pentru că nu e puzzle mai simplu de construit atunci când nu ai habar cum trebuie să arate imaginea finală.

Acum s-au găsit, că e simplu, pe Facebook. Și au prins și mai mult curaj atunci când au văzut că nu sunt singuri, că sunt mai mulți cei care ȘTIU că virusul ăsta e doar un pretext. Ba ca să ne planteze ăștia 5G, ba ca să ne vaccineze cu forța, ba ca să ne pună microcipuri. Și au pus-o de un protest pentru că, nah, oricine are dreptul ăsta. Și vor să fie ascultați, se supără dacă sunt ironizați, se enervează dacă nu sunt băgați în seamă.

Cum se face că nu există măcar un singur om cu discurs fluid, logic, care să susțină în Piață astfel de teorii? Cum se face că cei care ȘTIU că la Cernica sunt ascunse antene 5G care dau cancer și lăței nu știu să vorbească limba română? Cum naiba își permit toți repetenții să afirme fără echivoc faptul că toată treaba asta cu virusul e o făcătură?

Nu trebuie să te mai califice nimic înainte să îți poți permite să deschizi gura? Chiar așa, poate fiecare spune cu tărie orice despre orice subiect? Și, mai apoi, să facă urât dacă e ignorat, ironizat sau ușuit?

4 comentarii

  • Mi se pare incredibil unde suntem. Unde suntem noi ca omenire, ca am vazut ca toti au cretinii lor prin toata lumea. In Ohio au iesit la protest cu armele la ei pentru ca sunt obligati sa poarte masti. Wow… too much internet. Tampitu ala din Piata Victoriei motiva ca a vazut el intr-un video pe YouTube cum se transmite covid prin G5… wow…

  • Sa stii ca antenele 5g dauneaza grav Americii. Au intrat chinezii si le-au stricat combinatiile.
    Din pacate oamenii de genul asta sunt pacaliti de catre trusturile de media aservite politic. Oamenii saraci si fara educatie subt primii care cad.

    • stiu oameni fara educatie care nu cad. pentru ca sunt destepti, nu sunt ultimele euglene verzi

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.