web analytics
Diverse

Întrebări agravante și precizări spectaculoase

Pe scurt, că vine acum o doamnă să discutăm despre cafea și n-am timp:

 • Cum procedez cu ăia de la RCS? Că am VPN de la Bitdefender, top mondial, și chiar și așa nu îmi dau voie să accesez Digionline. E vreo setare specială de făcut în VPN? Știe cineva?
 • Am publicat ieri primul clip video de aici, din Columbia. Voiam să îi zic jurnal video, dar exagerez. E aici. Cine nu dă toate abonările, comentariile și clopoțeii… se știe. La Cernica, lumânări aprinse invers. Doar v-am zis.
 • Epoca lipsei de rușine și a ruperii de carik a sosit. Ce vă ziceam cu Ciolacu, cu Jandarmeria… Ministrul Educației și-a pus armata de boți pe Fb să laude activitatea, deși era vorba despre o știre proastă. E pe față, vedeți acolo cât de tari sunt boții. Nume românești, poze doar cu oameni de prin SUA, și share-uri doar la activitatea ei și a obezului de Ciucă. Ireal tupeul, absolut ireal. Vedeți aici mizeria dezvăluită.
 • De când sunt aici mănânc un mic dejun subțire, apoi încă o dată între prânz și cină. Aproape fără excepție sănătos, fructe, legume, vită. Zero sucuri, aproape deloc dulciuri procesate. În patru zile am reușit să fac astfel încât să cadă blugii de pe mine. Și nu am venit cu curea, o să îi leg cu șiretul de la adidas precum Țugurlan.
 • Am descoperit o crâșmă din sat, de la intrare, care are un net mai bunicel. Am fost pe șestache acolo cu telefonul și speed test-ul îmi zice 40 Mbps. În România, acasă, am 1100 Mbps. Sunt curios ce înseamnă ăia 40 atunci când va trebui să îi trimit lui Ianoși emisiunea de luni, emisiune care va avea mulți, mulți Giga.
 • Știam că trebuie să fac asta, am făcut-o și mi-a venit cheful de scris. Știam că trebuie să citesc ceva, așa că am citit În pădurile Siberiei. E tare rău, o recomand că și mie mi-a fost recomandată. E 38 de lei la emag, eu de acolo am luat-o.

9 comentarii

 • eu nu stiu mai nimic despre motociclete, si m ai innebunit cu Bajaju pe youtube…ce dreaq e ala bajaj? asa i-o fi zicand la caterinca la bagaj, nu i a venit bagajul omului. pentru necunoscatorii ca mine, bajaj e o marca de motocicleta facuta in India. BAJAJU’!

 • nu ai nevoie de digi online, exista mai multe site-uri care au toate programele din romania gratis, cu ad block le vezi decent.

  Imi era dor de tine scutiiii, daca nici vaccinul nu te-a omorat, febra tifoida nu are nici o sansa, vacanta frumoasa. Totusi, cateva muste sa te bazaie seara, sa nu fie totul perfect. te pup

   • Tocmai, până acum era păcălit sistemul cu VPN uri, proxy uri, tor, etc. toate ip urile astea folosite sunt strânse de niște băieți deștepți gen MaxMind care le vând către provideri… HBO..Netflix.. Amazon..mai nou Digi, ei filtrează ip urile astea cunoscute și ești blocat. Daca tu știi pe cineva în RO care face un server VPN la el acasă și eu folosit de el și câțiva cunoscuți și ți l da si tie, o să fii ok. Dacă folosești ceva mare ..nord vpn.. bitdefender și ce reclame ai mai văzut tu..o să fii blocat. De ce? Sunt obligați din cauza drepturilor de televizare să aibă aceste măsuri. In Europa de Vest sau state costa mult sa vezi meciurile in Romania free..e foame de bani băieți, lumea o să știe că..

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.