web analytics
Fotbal extern

Fotbalul fără spectatori e dezgustător

Am rezistat doar o repriză și câteva minute, până la 3-0, la Borussia Dortmund cu Schalke 04. Oricât de mult mi-a lipsit fotbalul în perioada asta, ceea ce am văzut azi pe DigiSport 1 nu m-a satisfăcut câtuși de puțin. Poate e bine pentru jucători, mai fac și ei mișcare, e bine pentru casele de pariuri, dar nu am fost mișcat mai mult decât mă mișcă un amical din pauza competițională.

E o nouă dovadă pe care o primesc că indiferent cât de înalt e nivelul fotbalistic, imaginea e groaznică atunci când în tribune nu e nimeni. Nu are logică fotbalul ăsta și încep să mă întreb dacă nu cumva suspendările primite de unele cluburi, atunci când sunt obligate să joace fără spectatori, nu sunt idioate.

Chiar dacă noi trăim în țara în care angajații televiziunilor au impresia că fără ei nu ar exista fotbal, realitatea este că fotbalul poate exista fără posturile TV, fără vedete, fără fotbaliștii actuali, dar nu poate exista fără spectatori. E anormal, e urât ca naiba. Nu are nicio logică. Și nu spun că nu trebuie să se joace, să nu săriți aiurea, spun doar că e urât, e dezgustător ceea ce se întâmplă. Că de jucat probabil că trebuie să se joace, nu puteau fi lăsate lucrurile așa.

Și, fără supărare, aflați că nu mă interesează să îmi demonstrați voi cât de bine e că se joacă și așa, fără spectatori. Absolut deloc! Bine măcar că îi ucide Borussia.

Un comentariu

  • Eu sunt dinamovist….pe noi nu ne afecteaza covid-ul. La noi s-ar putea juca si cu spectatori ca vin 500 oameni….putem face distantare si asa :-)))
    Glumesc….nici la alte echipe nu e prea diferit….

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.