web analytics
Opinie

Subspecia MM Stoica

Nu sunt multe personaje dezgustatoare în fotbalul românesc. Dar cred că fiecare microbist poate face o listă cu cinci astfel de personaje și, pariez, pe lista tuturor își găsește loc MM Stoica. Breloc al lui Becali după ce a ieșit din pușcăria în care a intrat pentru înșelăciune, Stoica și-a construit cariera doar prin abilitatea de a se ventuza de patronii cu care a lucrat. Varianta mizerabilă a lui Luțu, cel care măcar face muncă onestă.

În fine, această subspecie din fotbal care vorbește pe nas tuturor și care își pune în CV performanțele altora, măscărit de toți în lumea fotbalului pentru eșecurile pe bandă rulantă atunci când a venit vorba despre transferuri, și-a desăvârșit opera recentă cu demiterea lui Nicolae Dică.

Îl știți pe MM Stoica ăla care ne explica nouă, la TV, cum suntem niște idioți? Cum nu vedem noi ce bine joacă echipa, ce bine gândește Dică, ce ghinion au? Ăla care venea la conferințele de presă și, din dreapta lui Dică, transmitea mesaje de încurajare și de încredere în staff-ul tehnic. Auziți ce făcea în același timp MM Stoica:

Eu sunt vinovat, știu ce mi-a zis MM. El mi-a zis mereu ce să fac și eu nu l-am ascultat. Mi-a spus: ‘Băi Gigi, nu avem antrenor!

Ăsta e MM Stoica, individ despre care absolut fiecare antrenor trecut pe la FCSB are numai rele de spus. Un îmbârligător, un accesoriu din trusa lui Becali care căpușează vestiarul și staff-ul, un individ care acum câțiva ani controla telefoanele jucătorilor și dădea raportul către conducere atunci când le găsea numerele jurnaliștilor în agendă. E ăla care făcea manevre când pleca prin America de Sud sau prin Portugalia după jucători, ăla care dădea cu pumnul în suporterii plătitori de abonament, ăla care obliga echipa să se pună în genunchi în fața galeriei zicând că astfel ”scapă de gura proștilor”.

Subspecia făcea pe justițiarul la TV, îl făcea pe Dică să se simtă susținut, dar în același timp îi spunea lui Becali că Dică nu e antrenor! 🙂

Coloană vertebrală! Dar, na. Nu ai cum să ai altă funcție decât preș în momentul în care ești dependent de ăla pe care îl numeai ”cioban opărit”. Dacă Becali îl dă afară de la FCSB, MM Stoica moare de foame. La propriu, nu altfel! Are zero calificări relevante pentru câmpul muncii și condamnarea la pușcărie pentru înșelăciune i-ar pune piedici și dacă ar vrea să se angajeze la reabilitări blocuri pe Bd. 1 Mai.

9 comentarii

  • sunt curios ce o sa fie cu teja la fcsb, pana la urma ei o sa castige campionatul, am inteles ca varga de la cfr nu mai baga bani din 2019, gibonul din pipera are calea libera catre titlu, craiova o sa faca blat cu fcsb pe linie de partid, psd, olguta-firea. cfr-ul era singura rivala.

  • Si ti mai spun ceva. Ciobanasul este înconjurat numai de către executanti. Din pacate, unele persoane de acolo au decăzut enorm. Ca vb aia…brânză e pe bani. Tot acelasi executant ar face f bine si s ar baga o perioadă în acea cutie de carton. Nu de alta, dar trebuie sa si schimbe motto ul….”decat sa traiesc in genunchi, mai bine mor in picioare”.

  • Tre sa mai ai si cui sa ii bagi ozon in cur. Ca lui Roman poti sa ii bagi ce vrei tu, tot un agricultor esuat in alt domeniu o sa fie.

  • Mihai Stoica l-a adus pe Dica.
    Nu zic ca trebuie sa plece si el daca pleaca Dica, dar ar tebui sa isi asume raspunderea, macar sa zica “Domnule, am gresit”

  • Ba’, da’ si Becali… ce zdreanta ordinara! L-a si dat in fapt imediat! Eu zic ca normal ar fi sa zboare si Meme. Las’ ca vine Reghe acu’, iar le baga gaz in cur la cabinet. Ozon, pungute cu “minerale”, etc. Sa alerge galactic, sprinturi in min.96.

  • Daca te uiti la rezumatul meciului transmis de diji, comentatorii aia erau foarte suparati ca CFR a batut fcsb-ul. Daca in locul lui Deac, marca pentru fcsb, man, morutan, gunoiere, erau pe masa si urlau pana dimineata. Asa… un simplu GOL, ce executie. Asa plictisiti:))))

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.