web analytics
Opinie

MM face cel mai bun 16!

Se zice că pușcăria te schimbă. Nu știu dacă e adevărat, vă urez și vouă să nu aflați vreodată, dar uite că avem oameni care ne arată că așa se întâmplă. Mă refer la nimeni altul decât Mihai Stoica, omul fără o zi pe cartea de muncă, individ care a pornit precum Drăgușanca într-un tur al televiziunilor. Acolo plânge, se laudă, pozează în martir, spune că nu mai are bani, bate apropouri spre Gigi Becali, singurul suficient de naiv încât să îl angajeze. Vă recomand, e ceva superb.

Și, în toată sarabanda asta a aparițiilor publice, Mihai Stoica face ce știe mai bine. Adică un șaișpe de toată frumusețea, asta în timp ce îi acuză pe alții că vorbesc public lucruri ce ar trebui să rămână private. Deci el, Mihai Stoica, apare și spune cum Gnohere îi răspundea urât, cum Budescu îi dădea peste nas, publică conversații pe watap cu Alibec, apoi îl acuză pe Narcis Răducan că a dat publicului regulamentul de ordine interioară de la FC FCSB.

Și nu oricum, cică: ”Există, hai să nu folosesc cuvinte urâte și să spun că sunt mulți lingăi în peisajul fotbalistic autohton. Sunt foarte mulți oameni care corespund unui anumit tipar. La orice oră din zi și din noapte sunt disponibili să dea interviuri, să dea informații din interior. Cum să apară în presă regulamentul de ordine interioară. Ce este aici, WikiLeaks?

Voi vă dați seama că pe omul ăsa l-au distrus substanțele de care singur spunea că a devenit dependent? Cum, mă? Adică Narcis e bulache pentru că a dat ROI-ul în presă, dar tu ești king baby abi regele că publici, cu punct și virgulă, discuții private cu Alibec?

Eu fac cruciulițe în secret seara, înainte de culcare, pentru revenirea lui Stoica la FC FCSB. Mi se pare că autodistrugerea ar fi mult mai rapidă cu aportul individului fără o calificare reală pe piața muncii din 2019.

2 comentarii

  • Acuma un an de zile m-am intalnit intamplator cu Stefan Beldie intr-un restaurant turcesc in zona Nerva Traian unde mai vine el si mananca si l-am intrebat cine ia campionatul si a zis FCSB si i-am zis ca pana nu pleaca MM din acel club FCSB nu va lua campionatul, din pacate am ajuns intr-o epoca in care golania nu prea se mai impaca cu relatiile inter-umane si cu managerierea unui grup, asa ca despre morti numai de bine. MM este la ani lumina alti contracanditati pe post din fotbalul romanesc gen Cornel Sfaiter, Marian Copilu sau Razvan Zamfir… Cei mai umflati directori sportivi din Romania sunt dupa parerea mea: MM Stoica, Daniel Stanciu si Bogdan Mara.

  • La un moment dat recunosc că eram destul de idiot și chiar credeam că a avut un aport în performantele Urziceniului și SC FC Fcsb SA… Ulterior, mi-am dat seama că nu-i decât un țampafoi cu pene dar cu aere de mare de mare cunoscător. S-a născut sclav și va muri sclav. La asta se pricepe cel mai bine.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.