web analytics
Fotbal intern

OFICIAL | La Steaua – Academia Rapid s-au vândut 35.425 bilete. Știți care e recordul sezonului în Liga 1?

Așa cum anticipam, gogomăniile aruncate în presă au fost… gogomănii. Asta ca să vedeți cum se întâmplă peste tot, inclusiv la meciurile FCSB, Dinamo, Craiova și tot așa. Repet, dacă ești club gazdă e interesul tău să înflorești cifrele astea, dar în limitele decentului. De data asta a preluat presa rolul clubului gazdă și a dat în ele ca domnu Nelson în aparate.

Altfel, oamenii au anunțat oficial faptul că s-au vândut 35.425 bilete. Probabil peluzele sunt pline, la VIP e plin, primul inel la a doua e plin, inelul 2 la tribuna 1 e plin. În rest, vedem ce se mai vinde azi și ce se mai vinde mâine.

Oricum, așa cum ziceam și zilele trecute, nu sunt doar 35.425 spectatori. Sunt 35.425 spectatori la un meci de liga a patra, oameni buni! 😀 La a patra. Recordul din acest sezon la Liga 1 e de 26.900 la Craiova cu CFR Cluj.

25 comentarii

  • CSA are 1000 de angajati sportivi. Din cei 1000, foarte multi si-ar dori sa participe si nu pot pt ca sunt in cantonamente sau angrenati in concursuri. Apoi, cele 35425 sunt bilete vandute oficial. VANDUTE! Peste aceasta cifra vor mai fi aprox. 2500 de persoane ce reprezinta invitatii si abonamentele. Nu sunt metehne faptul ca dai invitatii ci din contra. Gica Popescu a primit invitatii de atatea ori de la Barcelona. Oare doar el a primit la cati fotbalisti au fost pe acolo aau cate personalitati au in club? Inseamna ca nu stiti nimic despre marketing. Iar cei 1000 de sportivi ai CSA daca vor veni gratis… stiu eu cativa care au refuzat invitatia pt ca au vrut sa cumpere bilet….revin, daca au primit invitatia, e cat se poate de normal. Acei sportivi contribuie oricum la bugetul CSA, fac si ei performante si merita sa fie la o petrecere a lor.. a clubului CSA. E un efort minor de aprox 3-4000 euro dar un gest de recunostinta enorm. Sa inteleg ca Becali este apreciat pt ca a tinut gloriile in tribuna. Nu. Au si ei bani sa cumpere un bilet. Ba chiar unii si l-au cumparat dar asta denota cat de profitor esti si cat de putin pui pret pe omul care candva ti-a bagat bani in conturi mult mai mult decat poti tu plati pt el.

  • la ce meci de liga 1 s-a dat liber la bilete pentru oaspeti? din cate stiu eu dinamo a avut un anumit numar de bilete (3000 parca) la meciul cu Steaua. csu craiova au avut in etapa trecuta tot 3000 de bilete. bine, meciul asta important pentru cei care inca se mai amagesc cu cele doua clone. am inteles ca a venit ordin de sus pentru a il deshuma pe ceausescu.

    • Baiatu inainte sa scrii prostii pe net , invata ce inseamna denumirea de clona.
      Clona a fost fc fcsb intre anii 2003 -2017.
      Originalul nu e niciodata o clona.

      bye

  • Cristian Scutariu s-ar putea sa castigi pariul cu numarul spectatorilor!Unii iti ziceau ca delirezi:)))

    • scoate-ti? :-)))))))))) atunci de ce nu meri-ti? :)))))))))))))))
      baga-ti gramatica in ddb

      ps
      sau tu ii zici lu’ scutariu sa-si scoata banii? asa da…da’ de unde? din kur? :-)))))))))

  • Doar imagineaza-ti ce Liga a 2-a vom avea la anul. Pana acum, pe primele locuri in L3
    sunt Farul Constanta, Petrolul, U Cluj (Otelul nu din pacate). Alaturi de astea 3, in Liga 2 deja mai sunt Poli Timisoara, UTA Arad, FC Arges.
    Mi-e greu sa gasesc macar 2 la Liga 1…

    • toate echipele alea au decedat, exact ca si rapid. ce ne propui tu acolo sunt echipe nou infiintate fara nici o legatura cu decedatele.

      • Asa e, da da. Nici Napoli, Parma, Fiorentina, Rangers n-au nicio legatura cu fostele decedate.
        Atata timp cat sunt suporterii, sigla, numele, palmaresul, asta le da legitimitate. Adica fix invers fata de cum se intampla la FC Fcsb.

  • Tocmai. Oamenii au anunțat altceva, iar tu subiectiv fiind mai dai in ele. Ăla e numărul teoretic de locuri ocupate, nu de bilete vândute. Pentru ca 1,000 e numărul de abonați, iar peste 1,000 de angajați civili ai unității militare CSA (angajați in funcția de sportiv) au primit invitații moka la meci. Deh, metehne vechi…

    • Esti nebun? Nu ti se pare normal sa primeasca sportivii de la alte sectii bilete? Ai venit sa faci scandal ca nu sunt 35425 platite,ci doar 34000

      • Nu, boss. Am venit sa-ti bag steaua-ntre buze.
        A…si am mai venit ca sa mentionez niste inexactitati legate de cifre din articolul intitulat “Oficial, s-au vandut X bilete”. Intre doua intromisiuni de steaua intre buzili tale am spus ca official e Y, nu X. Diferenta fiind niste bilete date moca unor angajati, sa fie stadionul cu oameni. Iar diferenta de nuanta (dupa ce iti mai bag o data steaua pe gat) este ca cei 1,000 de abonati nu se adauga ca spectator in biletele vandute, intrucat unii dintre ei si-au luat si bilet. Ca asa a fost ordinal pe unitate. Iar dl “ziarist” stie foarte bine chestiile astea, da’ o da hipstereste.

  • Asa se vand si la noi la Constanta bilete pentru sambata, Farul – Progresul Spartac <3

    Revenim dupa multa vreme pe Farul. Steaua – Rapid, Farul – Progresul, FC Arges in Liga2, ce frumos.

  • Păi liga 1 e plină de echipe comunale si echipe susținute de primării dar nu si de fani (gen as recaș timișoara).
    Încet încet echipele de tradiție se reintorc in fotbal.
    Chiar dacă nu se va bate recordul celor de la Rangers (șanse extrem de mici), macar stiu ca voi lua parte la o seara de poveste.
    Sunt foarte mândru de cum au reușit cei de la AS47 sa promoveze meciul.inainte SUD, înainte Steaua!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.