web analytics
Fotbal intern

Alibec l-a înjurat pe Dică. Nasol, dar de ce l-ar respecta?

Hai că ați citit peste tot deja. Se vede pe imagini cum, la faza de aseară în care Bălașa se ceartă cu Alibec, ultimul se întoarce spre banca de rezerve și îi zice lui Dică, cel care striga să bată Bălașa, un ”taci, mă, în pula mea!”. Și gata, ne-am scandalizat! Awaalaaaa, l-a înjurat huliganul pe antrenor, afară de la FCSB, la pușcărie 20 de ani în carceră.

Bine, e nasol să îți înjuri antrenorul. Dar de ce l-ar respecta Alibec pe Dică? De fapt, de ce l-ar respecta orice jucător cu personalitate pe Dică? Hai să le luăm pe rând și să-mi spuneți voi, creștinilor, dacă ați respecta un asemenea antrenor.

1. Dică e ăla sub privirile căruia, în vestiar, Alibec a primit banderola de la patron la 14 minute după ce a ajuns la FCSB. Deci Alibec, neobișnuit cu felul în care funcționează clubul, a intrat în vestiar și l-a văzut pe Dică stând cuminte într-un colț în timp ce Becali lua banderola de pe brațul lui Pintilii, lider de vestiar, și o muta râzând tâmpit pe brațul său.

2. Alibec vede cum la fiecare meci, aproape fără excepție, Dică face echipa patronului său. Ăla îl sună și își pune în practică cele mai nenorocite și mai destăbălate idei. Alibec a văzut cum, de-a lungul timpului, Dică a executat un Golofca, un Achim, un Momcilovic, a văzut cum Dică a jucat cu Man unde a vrut patronul, a văzut cum la pauză ieșeau jucătorii de pe lista venită de la patron și tot așa.

3. Cum să mai ai pic de respect pentru unul care minte public așa cum n-a făcut-o nimeni în istoria recentă a clubului. L-a dat afară pe Budescu din antrenament, eu am scris despre asta în ProSport, iar antrenorul a venit să spună că nu-i adevărat. Normal, a intervenit Becali și a recunoscut incidentul. Tot Dică l-a chemat pe Benzar la antrenament, Benzar s-a accidentat din nou și eu scriu despre asta în ProSport, apoi Dică apare la conferința de presă și minte spunând că nu e vorba despre o accidentare nouă. Ba mai mult, face cel mai grețos gest, pune lipsa lui Benzar de la Plzen pe seama dorinței jucătorului de a nu forța.

Sigur, creștinilor, nu e bine să înjuri. Dar îmi spuneți voi ce e de respectat la antrenorul care face lucrurile astea? Că ce? C-a dat gol cu Dinamo Kiev?

11 comentarii

  • lasa-ne ma nene cu “vedeta” asta de alibec, e un prafalau, a prins si el cateva meciuri bune la astra. daca era bun, il tinea inter!!! e un figurat de doi bani

  • Becali si-a gasit pana la urma un antrenor ce ii vine manusa. Se pare ca secretul sta in IQ-ul subalternilor. Dica ma jos ca Gigi, jucatorii mai jos ca Dica. Problema apare atunci cand apare un jucator ca Alibec cu un IQ putin mai mare ca al antrenorului si cu o personalitate evident mai mare ca a antrenorului 🙂

  • Nu prea inteleg ce legatura au motivele enumerate de tine cu RESPECTUL. Ok, Dica o fi sluga, o fi antrenor slab, etc. Asta nu e motiv sa nu il respecti si sa il injuri, atata timp cat el te respecta si nu ti-a facut nici un rau. Decat daca esti un ghiolban.

    • Esti ghiolban, ok. Dar are legatura ce am scris cu respectul. Pentru ca, vorba limbajului de lemn, respectul se castiga. Iar cand fotbalistii vad ca tu esti marioneta si ca esti mincinos…

      • … te injura si eventual, daca nu pricepi, data viitoare iti mai dau si cateva dupa ceafa sa te inveti minte.

        Nu cred ca Dica are ce cauta in Liga 1

  • Vorbisem la Academia Romana, cica baga in DEX verbul a dicui si cuvantul nick-dick.

    Pont pentru bac in cativa ani daca va pun astia sa scrieti doua fraze cu sinonime ale cuvantului umilit – folositi cu incredere dicuit.

    M-a dicuit ieri profu de anatomie deoarece n-am stiut lectia…

    De asemenea, daca la acelasi examen primiti sinonime pentru cuvantul pres o sa fie punctata propozitia- Mi-am luat un NIck-Dick superb pentru cusca cainelui.

    P.S. ON TOPIC- Nu pot sa concep , cat de mult se poate umilii un om. NU vorbim de un muritor de foame care ori accepta ori moare de foame…vorbim de un fost Fotbalist (ca omul a fost Fotbalist cu F) care nu are grija zilei de maine.

    • Stiu ca e constient de ceea ce face, la inceput avea probleme in a accepta, in a dormi noaptea, dar acum cred ca i-a trecut tot. Ca vad ca e si arogant

  • Becali e parsiv cu Alibec. Il tine rezerva, isi bate jov de el, in speranta ca intra in Europa League, da goluri si il vinde in afara pe bani multi. Eu cred ca Alibec s-a prins de manevra si nu ii face pe plac. Mie imi place mult de Alibec si am fost trist cand a plecat la FCSB, eram sigur ca Becali il strica.

  • Când accepți un post la SC FC Fcsb SA îți cam asumi statutul de sclav pe plantația Războinicului Luminii. Să nu uităm că în practică SC FC Fcsb SA are cel mai longeviv antrenor din România, cu șanse mari de a doborî recordul lui Sir Alex. Deci, Alibec nu și-a înjurat antrenorul ci, cel mult, co-workerul.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.