web analytics
Fotbal intern

Zurich – Steaua 0-0. Meci de liga a doua, fără speranțe la promovare

Dacă tot au convocat un jucător care nu era convocat, pe Keșeru, de ce n-au făcut la fel cu Tamaș? Nu contează dacă-s eu de acord cu prezența fundașului la lot (nu sunt, dar din motive ce nu țin de fotbal) însă omul e și pe dreapta mai bun decât ce are Steaua acolo. Nu-l văd deloc sub Grigore, nici sub Chiricheș. Întreb, nu dau cu paru’.

Dacă eram patron la Steaua, după meciul ăsta intram în vestiar, îi ceream carnetul de jucător lui Golubovic și îi dădeam foc cu ritual. Apoi îl luam la fugă pe bosniac înainte să îl anunț că îl dau în judecată pentru 30 de milioane de euro, daune morale pentru faptul că își bate joc și se pretinde fotbalist. La final, mă urcam pe MM Stoica și plecam în România.

Știți ce e De Amorim între jucătorii din Brazilia? E un fel de Ochiroșii, practic unu’ de mâna a patra care joacă unde nu ne pasă și de la care nu vom avea vreodată pretenții.

Eu mi-aș dori foarte mult să îl naturalizăm pe Moke. E foarte bun, intervenții precise, mi se pare noul Belodedici, așa elegant e când se duelează cu Cavusevic. Îl văd în locul lui Chiricheș, e talentat! Și în locul lui Pique la Barcelona îl văd.

Popa e atât de rudimentar tehnic încât sunt convins că, atunci când centrează, nu țintește o zonă anume sau un coleg. El trage în vest sau în est, depinde de pe ce parte a terenului centrează. E dovada vie, irefutabilă, că la nivelul ăsta poți reuși doar cu muncă multă, el nu are talent absolut deloc. E doar un excelent muncitor.

Poate că ratarea calificării în primăvară e un lucru bun, poate că vor învăța ceva și se vor pregăti așa cum trebuie pentru eventualele preliminarii ale Ligii. Bine, vorbesc prostii. Transferurile pentru Ligă vor fi făcute în iulie, apoi se vor mira că îi bate Dundalk în turul 2 preliminar.

golugol

5 comentarii

  • Situația nu-i chiar atât de dramatică. Dacă aduce-n iarnă un fundaș dreapta, unul central și un mijlocaș ofensiv, eu zic că au șanse ca până-n vară să închege o echipă care să aibă șanse reale la UCL.
    Eu i-aș lua cu orice preț pe ăștia 4, mai ales că intră/au intrat în ultimile 6 luni de contract.
    goo.gl/aiFVQH
    *Nu mai știu ce joacă fiecare, dar uitându-mă pe cifrele lor, par neschimbați. Poate chiar mai buni. Chima golgheter, Celeban titular și căpitan iar Popov titularul naționalei Bulgariei.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.