web analytics
Ajuta-i sa creasca!

Zilele astea ajutăm tinerii fotbaliști din Piatra Neamț, Iași și Suceava. BMW ne e alături

A trecut ceva vreme de la ultimul update pe care l-am făcut campaniei ”Ajută-i să crească!”, așa că încerc să fac un rezumat pe puncte. E mai ușor de rezumat povestea care a luat amploare, una la care nu mă așteptam.

În următoarele două zile și jumătate vom fi în zona Moldovei, acolo unde vom ajuta cel puțin 10 tineri talentați fără posibilități financiare. Facem asta alături de BMW România, oameni care au sărit în ajutorul nostru și care ne vor asigura transportul cu mașini ale constructorului bavarez de acum și până la finalul campaniei în care plănuim să ajungem la cel puțin 100 de copii. Le mulțumim și apreciem faptul că rezonează cu cauza noastră.

Mașina mea are portbagajul plin, spațiile de depozitare din casă sunt pline și ceea ce vedeți în imagine este doar o parte din ce am cumpărat ori adunat de la fotbaliști și de la oameni de rând pentru copii. De asemenea, avem circa 5500 de lei pe care îl vom folosi pentru cumpărarea de echipament sportiv atunci când ”stocul” nu ne va ajuta. Din păcate, rămâne problema cazării atunci când călătorim prin țară, însă deocamdată mă descurc din fonduri proprii. Dar o vom rezolva și pe asta.

Până la finalul anului îmi voi folosi zilele libere de la ProSport pentru a ajunge la copii, însă din 2017 trebuie să găsesc o soluție, trebuie să mai implic pe altcineva în campanie pentru că putem face mult mai multe și mult mai repede. Ritmul pe care mi-l permit acum, două deplasări pe lună, poate fi îmbunătățit și putem ajunge mai des la copii.

Trebuie să aveți încredere că totul va ajunge la copiii care au cu adevărat nevoie, e lucrul pe care l-am spus oamenilor care au donat, e ceea ce le-am spus fotbaliștilor care ne-au ajutat cu bani sau cu echipament. Și fac precizarea asta pentru că am mai discutat cu persoane cărora le-am spus detalii despre puștii la care am ajuns până acum, detalii pe care nu le-am publicat. Nu am făcut-o pentru că sunt lucruri foarte personale, de multe ori tragice, și sigur nu le-ar face bine să fie publice lucrurile astea. Mulțumesc pentru înțelegere și pentru încredere!

O parte dintre ghetele donate de fotbaliști, de Stanciu, Prepeliță, Maxim sau de Chipciu, sunt cu crampoane metalice pe filet. Ori în România, cei mai mulți juniori joacă, din păcate, pe teren sintetic, acolo unde nu le este permis accesul cu astfel de crampoane. Am încercat și am găsit deja unii juniori mai aproape de ”maturitate” care le pot folosi, până la urmă sunt super-ghete care costă 3-400 de euro perechea, însă repet anunțul: dacă printre voi există colecționari, pot să licitez ghetele primite de la fotbaliști, iar cu banii obținuți să cumpărăm alte perechi potrivite pentru cei mici.

20161031_185555

6 comentarii

  • Pentru ce ai primit de la fotbalisti. Spre exemplu as fi licitat si eu pt. tricoul lui Maxim, dar nu am stiut(sau nu am fost pe faza).

  • Ai putea sa recunoști ca eu am intuit ca ăștia vor veni cu mocaciuni, atât de zgârciți sunt. Pe Alibec chiar îl apreciez pentru modul în care a evaluat situația.

    • Ii apreciez pe toti cei care au donat intr-o masura egala. Ce nu pricepi tu e ca “mocaciunile” lor se transforma in bani. Tricoul lui Maxim a fost licitat cu 800 de lei, ghetele le vrea cineva pentru 1500 de lei. Chipciu mi-a dat ghete de vreo 6000 de lei, toti ceilalti la fel.

      Nu lasa ura sa te consume!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.