web analytics
Fotbal intern

Ziceam că GE44 primește 10.000 de euro pe lună? Ei bine, greșeam!

Știți că mâncam eu ciuperci azi, ziceam de șeful fotbalului cum că ar câștiga 10.000 de euro pe lună, adică o grămadă de bani dacă ne uităm la fotbalul pe care uită să-l joace? Știți, da? Ei bine, aflați că mă înșelam. Și nu oricum, mă înșelam puternic! Gabi Enache nu câștigă 10.000 de euro pe lună, am aflat adevărul, iar adevărul e de un milion de ori mai tare. Respirați?

Gabi GE44 Enache tocmai a primit un contract nou, până în 2021, contract de pe urma căruia încasează 16.000 de euro pe lună. Chiar dacă precedentul nu îi expirase, șefii de la FCSB au considerat că băiatul merită răsplătit pentru prestațiile uriașe și i-au înregistrat contract nou. Ce înseamnă asta? În primul rând înseamnă că Enache îi dă rușine lui Benzar, titularul postului, cel care primește doar 15.500 de euro pe lună. Tare? Mai înseamnă că Enache e cel mai bine plătit fundaș dreapta din România, peste Benzar, Manea, Romera și peste oricine vreți voi. Talentul costă, băi băieți!

Cel puțin la fel de tare mi se pare faptul că sunt puțini fotbaliști la FCSB care iau bani mai mulți decât Enache. Florin Niță nu ia. Nici Nedelcu, nici Bălașa, nici Planic, niciunul nu câștiga mai bine decât șeful stilului. Doar Budescu, Alibec și încă vreo doi sunt mai bogați, am spus toate salariile astea în ProSport, pentru cine vrea să aprofundeze.

2 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.