web analytics
Fotbal intern

Zero respect cu zâmbetul pe buze

După ce GSP l-a dat de două ori, agresiv, drept înlocuitorul lui Nicolae Dică la FCSB, se pare că Mircea Rednic se duce la Dinamo. Și nu oricum, ci într-o mutare surprinzătoare cu victimă pe nume Claudiu Niculescu. Abia instalat la ”câini”, Niculescu e dat afară, măturat într-un mod absolut rușinos, înfricoșător chiar în ideea unui club care se vrea a fi profesionist. Însă nu de la Negoiță aveam eu pretenții, e clar că n-ai multe în cap când torni un bloc de ciment și îl numești hotel.

Pretenții ar trebui să avem de la ceilalți antrenori. De la cei care acceptă să vină într-un loc în care există deja un antrenor, cei care acceptă să înlocuiască un om căruia nici măcar nu i s-a spus că e dat afară. Sigur, Mircea Rednic e recunoscut pentru lipsa de coloană vertebrală în cazurile astea, e recunoscut că e combinator, că e strâmb, însă mă gândeam că fiind vorba despre Niculescu nu va accepta să vină așa, călcând pe cadavre. Cum să accepți asta? Nu te temi că vei păți la fel dacă contribui la propovăduirea unui astfel de comportament infect?

Altfel, e amuzant cum mințile luminate de la Dinamo au impresia că echipa e în subsolul clasamentului din cauza antrenorului. Adică Niculescu e de vină? Nu Popovici, Subotic, amatorii ăia din defensivă?

Legat de asta. Panduru a avut o inițiativă acum câteva luni. A propus ca antrenorii din România să se asocieze și să formeze un sindicat. Să își vadă drepturile apărate, să lupte împreună împotriva abuzurilor finanțatorilor ghiolbani. A renunțat rapid atunci când a văzut că nu se înghesuie nimeni să se bage în sindicat. Deci poate își și merită soarta cei de care cluburile se descotorosesc în scârbă.

8 comentarii

  • Oare mai tine minte Niculescu ce a facut cand era Miriuta antrenor la Dinamo ? I se spune karma ! Rednic >Niculescu deci nu vad care e problema. Pentru antrenori sportivii sunt doar niste pioni pe tabla de sah..de ce nu ar fi si antrenorii niste pioni pentru patroni, care pot fi sacrificati oricand ? Daca Niculescu castica toate cele 3 meciuri nu cred ca se mai punea problema sa vina Rednic. Scutariule daca maine te-ar suna DigiSport si ar ti-ar oferi postul de moderator la Fotbal Club, tu ai refuza clar, sa nu ii faci rau lui Radu Naum asa-i ?

  • nu ai dreptate, scuti! Aveam nevoie de cineva ca Rednic, ne trebuie si un prunea. Ne trebuiesc persoane, cu experienta si vocale! Cu tot respectul pt clau-gol. Aveam nevoie de Rednic, il felicit ca a acceptat.

  • Am ajuns sa aștept cu interes ziua cand va muri aceasta generatie infecta cu mentalitatea aceasta de lumea a treia.Sper din suflet sa nu se atingă de generatia U21 care face progrese..mici,lente dar sunt progrese.

  • Sa ma duc la job direct din șomaj, sa ma dea afara după 3 săptămâni și sa ma “jignească” cu 40.000 euro. Ce destin nedrept…

  • Nu prea ai cum sa faci asta cu sindicatul Cristian. Singura măsură de protecție pe care o poate lua un antrenor este clauza de reziliere.

    • Nu stiu daca sindicat e cuvantul potrivit. Insa poate exista o solidaritate, sa nu accepte sa semneze cu un club care terfeleste antrenorii.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.