web analytics
Fotbal intern

Zece lucruri după Dinamo – FCSB 1-1

1. Prima pagină a Gazetei e superbă, ca pe timpuri. Fotografie mișto, titlu genial. Bravo, Gazeta!

gsp

2. Am râs când am citit-o pe aia cu ”sursele” din vestiarul lui Dinamo care povesteau cum l-a batut Romario Benzar pe Hamroun. Chiar cred cititorii lucrurile astea? #harneală

3. Bicfalvi a refuzat să meargă ca oile fără minte să înjure Steaua cu galeria Obor, iar asta e știre de presă. Evident, tot pe ”sursele” din vestiar.

4. La fel de genial ca la punctul 1 este bannerul unei galerii a lui Dinamo. Nu mai știu exact, era ceva cu ”vizavi nu sunt rivalii noștri adevărați, sunt o adunătură de cumpărați”. Trist moment pentru ce înseamnă galeria Stelei s-a petrecut aseară. Încă un motiv pentru care respect SUD-ul!

5. Au fost dinamoviști duși cu pluta, Rednic visa victorii, Steliano (frumos nume) visa la fel. Dar au fost mulți care și-au dat seama că dacă Reghecampf era bărbat era 0-7 în minutul 50.

6. Bicfalvi vine după meci la microfon și mai, mai că nu spune direct: ”Bă, răilor! Scutariu e singurul jurnalist din România care înțelege sportul ăsta”. El asta a spus, doar că a fost mai finuț când a zis că ”eu nu mai sunt mijlocaș central, în Ucraina am jucat al doilea vârf, asta joc și acum”. Altfel, doresc jurnaliștilor români vizionare plăcută la Premier League, îi ajută mult pentru când vor lucra pentru Daily Mail.

7. Văd că e Niță transformat în erou. El a fost bun aseară, e un băiat extraordinar din câte înțeleg, un profesionist desăvârșit. Dar dacă FCSB vrea să facă lucruri și-n Europa are nevoie de portar. Hai să ne revenim!

8. La postarea precedentă sunt și comentarii pe care nu le-am aprobat. Mulți proști care îmi spun că-s analfabet pentru că nu articulez cuvinte, însă o fac masacrând limba română. Mai sunt și băieți care îmi spun că nu pricep fotbalul, că Bicfalvi e slab, că Toșca a fost slab. E greu să reziști cu atâtea păreri autorizate în jur.

9. Cum e posibil ca în anul 2016, când nemții aproape că filmează la 360° Bundesliga, când în Italia ai cameră video care se plimbă de-a lungul terenului deasupra jucătorilor, când în Spania ai super slow motionuri de vezi cum sare picătura de apă de pe fruntea lui Ronaldo, România să nu poată da o reluare la un ofsaid? Pentru că digi migi gigi pigi si restul televiziunilor care produc Liga 1 filmează competiția cu 2 studenți dotați cu telefoane Sagem cu cameră video VGA.

10. E înfricoșător cât de mult trafic am pe blog în preajma meciurilor Stelei. Mă rog, FCSB-ului. Dacă o să îmi fac vreodată un site de sport o să îl nișez pe FCSB, ProSport și Gazeta scriu despre Liga 1 inutil, consumă energii. Nu se citește nimic cum se citește FCSB.

fcsb

10 comentarii

 • Sund de părere ca cei care se ocupa de evenimentele de la casele de pariuri ar trebui sa scoată unul nou: Chipciu poveste bara ?

 • Și încă ceva , geniule… Romario Benzar joacă la Viitorul , probabil te referi la Romario Kortzorg.Dar cine sunt eu să te contrazic,tu,geniule al fotbalului mioritic ?

 • De ce nu ai aprobat comentariul să vadă lumea cum am “masacrat” limba română ?
  Motivul este oare acela că ești un frustrat ?

  • Pentru că ești deosebit de prost, de aia nu ți-am aprobat comentariul. Pentru că te prind la mine pe blog cu căcaturi când tu habar nu ai că se pune virgulă înaintea conjuncțiilor adversative. Pentru că e ”aș fi nevoit”, nu ”aș fii nevoit”. Pentru că nu pui spațiu înainte de virgulă, ci după ea. Urăsc zoaiele astea ca tine, jur! Asigură-te că nu ești un căcat analfabet înainte să îmi atragi mie atenția că nu am articulat ”fututu”. Boule!

   • :)) Trebuia să aprobi comentariul și să scoți în evidență greșelile la care faci referire. Dacă tot duci discuția în zona jignirilor o să îți fac pe plac. Ești un inapt,un frustrat,un lingău,toate astea devenind pleonastice când adăugăm că ești stelist. De ce te ambiționezi absurd să îți dai cu părerea despre fotbal dacă nu ai nimic în comun cu sportul ăsta ? Sunt curios dacă ai jucat fotbal vreodată în viața ta. Fii sincer!
    P.S. : Dacă ai jucat FIFA nu se pune.

  • Ăsta mai e și mândru că a fost la meci! ?
   Atât pch, cât și nemâncații din noua galerie a fcsb-ului sunt o adunătură de cumpărați. E greu de spus la cine făcea referire banner-ul.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.