web analytics
Fotbal extern

Walk alone ca walk alone, da’ mai greu cu fotbalul!

Stolul de cormorani, vorba cuiva, apărut în ultimii ani în România m-a făcut să dezvolt o ură nejustificată față de Liverpool. Prea sunt toți cormorani de mici, prea YNWA la fiecare gripă pe care o au. Gata, ho!

În același timp, Sevilla e una dintre echipele fade ale lumii. Sunt cei mai șterși câștigători de C2 și vorba aia, au câștigat cupa asta de mai bine le-ar lăsa-o definitiv lor. Cum să mă bucur când câștigă Sevilla ceva?

La Liverpool sunt jucători care n-ar prinde postul de titular la Steaua sau la Astra, serios vorbesc. Cum să dai 40 de milioane de coco pe Firmino ăla, voi vă dați seama câți bani se prăduiesc și la nivelul ăsta? Băiatul face 250.000 de euro și un sac de mingi Mitre.

Nedospitul ăla de Coutinho a jucat? Da? Unde?

V-a plăcut faza de la golul 2 al Sevillei? Normalu’ n-are fișele astea? Serios, nu vreau să fiu Bumbescu vs. Ienei, însă dacă gândiți fără patimă la Dortmund făcea treabă și Ion Moldovan, zis ”Comisarul”. Și Eugen Trică făcea spectacol cu jucătorii ăia.

Frumoșii huligani ai Livărpulului când nu dau drumu’ la manelele cu walk alone bat spectatori, distrug magazine și aruncă beri în cameramani. Și încă ceva, de ce au strigat non-stop ”Mireeeeel Rădoooooi, Mireeeel Rădoooooi”?

klopp

12 comentarii

 • Firmino ala e cel mai bun brazilian dupa neymar, intr-un fel regret ca a venit la noi ca nu prea are cu cine.

  Echipa aia a Borussiei (care-s sigur ca lua 2 campionate consecutive cu cel mai tanar lot si baga si o finala UCL cu bugetul mai mic ca a lu’ leicester chiar si cu o patină pe post de antrenor) nu a picat din dealurile renaniei: cineva, cumva tot a luat jucatorii aia, tot i-a sa ajunga pe unde au ajuns.
  Eu stiu ca Bundesliga nu e asa atractiva, da baga si tu o geana pe acolo ca in ultimii ani nu cred ca ai bagat, l-ai ratat pe asta, il prinzi pe urmatorul.

 • Domnule Scutariu, din bun simt va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare?
  Cum ati catalogat cazul lui Demichelis in Anglia si cum comentati decizia federatiei?
  Care e diferenta intre Demichelis si Sumudica in cazul pariurilor?
  Pentru Demichelis ati luat legatura cu Fifa? Le-ati trimis vreun email?
  Stiu ca nu o sa imi raspundeti deoarece e o intrebare delicata si mai bine o evitati.

  O zi buna.

  • Faptul ca sunt și alții mânjiți nu ne face pe noi curați. Apoi, de unde aveți certitudinea că sunt asemănătoare cazurile? Poate că nu au existat la fel de multe probe în cazul jucătorului, poate că nu a recunoscut că a pariat pe competiție, poate, poate, poate.

  • Pe bune acu, pai poti sa-l compari pe Klopp cu Reghe? Iti pune Reghe 2 manele, ti-i baga pe toti sub masa. Daca-l mai cheama si pe Piti Talent pleaca de la vestiar cu 2-0.

 • Ba, da’ rau esti. Asa nu-mi place cand esti patimas asa.
  Pai ce sa faca si Normalu’ cu echipa asta, serios acum?

  Pe langa exemplul dat de tine cu Firmino, afla ca Lallana a costat 31 mil € in 2014. Ce mi se pare si mai si e ca, conform comentatorilor de aseara, Tottenham e dispusa sa plateasca alte 26 mil € pentru a-l lua de la Liverpool.

 • Liverpool fans 1st half:,,Look at the impact Klopp has made, amazing”. Liverpool fans 2nd half:,,This is still Brendan Rodgers team”.

 • “Stolul de cormorani, vorba cuiva, apărut în ultimii ani în România m-a făcut să dezvolt o ură nejustificată față de Liverpool. ”
  Exact asta simt si eu :))) Bine, eu nu pot intelege in general cum cineva se poate identifica cu o echipa dintr-un oras sau tara in care nici macar nu a crescut, locuit.
  “Frumoșii huligani ai Livărpulului când nu dau drumu’ la manelele cu walk alone bat spectatori, distrug magazine și aruncă beri în cameramani.”
  Pai cum, domne’? Englezii sa faca asa ceva? Acesti reprezentanti, aceste monumente ale civilizatiei? 😀

  • Sunt multe discutii pe tema asta, fiecare tine cu cine vrea. Dar cu Liverpool tine chiar toata Romania

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.