web analytics
Opinie

”Vrei să apară ceva în presă? Îmi spui mie și apare”. Fl. Tănase în Serie A

Bă, da’ un pic de decență n-avem și noi? Fără mișto. Au trecut 10 zile de la momentul în care Ioan Becali anunța cum se fac știrile false cu transferuri. Anunța la DigiSport, tată. Și ce face DigiSport azi? Dă o știre fără nicio sursă, fără să citeze, fără să aibă un zvon măcar, cum că Florin Tănase – jucătorul lui Ioan Becali – e dorit de… atenție, că e tare rău formularea… ”Decarul vicecampioanei este dorit în unul din cele mai puternice campionate din lume. Din informațiile Digi Sport, jucătorul de 24 de ani este urmărit îndeaproape de o grupare de tradiție din Serie A”.

Ne-am înțeles? E dorit de o grupa de tradiție din Serie A, da? Superb! Sigur, grupare de tradiție din Serie A e și Bologna de pe locul 18, dar nici măcar numele ăsta nu e avansat. Și e exclusivă știrea, cică. Cumk ar veni, știm noi că cineva din Italia îl vrea pe Tănase.

Asta nu înseamnă că nu va pleca Tănase, deși nu văd ce echipă tare din Italia l-ar putea cumpăra. Doar că acum, cu revenirea pe piață a fraților Becali, zvonistica se va înmulți. O aveți deja pe Anamaria, acum vin și oamenii ăștia cu fâsuri, o să duduie presa din România de știri false sau de știri aruncate așa, la oha, că nu strică.

Ce, o să îi fie rușine lui DigiSport dacă nu se face transferul? Sau vreunul dintre voi o să zică ”gata, nene! M-a mințit Digi, îi penalizez băgând site-ul pe lista neagră”? Nu, normal.

Superb. Termin prin a vă reaminti ce zicea Ioan Becali la DigiSport acum câteva zile:

Acolo există Gianluca Di Marzio (n.r. – un jurnalist italian), care e și prietenul meu. Îi spui lu’ ăla ceva și ăla bagă în CalcioMercato, cutare, cutare, cutare. Vrei să auzi ceva în Italia, mâine? Îmi spui mie, vorbesc cu Di Marzio și mâine bagă: ”Milan îl vrea pe Lucescu!”. Apare!

8 comentarii

 • Mda… Am văzut și aseară o abordare similară (de exagerare monstruoasă pentru îmbunătățirea false a imaginii) in cazul lui Ianis. Repet, nu am absolut nimic cu el și nici cu tasu’, doar că nu mai suport minciuna. Am fost mințit prea multi ani. Revenind, in minutul 74 al meciului Craiova-Viitorul, odrasla dă o pasă cu latu’ de 3-4 metri la care comentatorul: “o pasă extraordinară (sau excelentă) a lui Ianis Hagi” 🤣🤣🤣 Tot în același meci comentatorul: “Acum că Răzvan Marin s-a transferat la Ajax, poate și Ianis va face pasul către un campionat puternic”… Care este legătura? 🤣🤣🤣 Eu vă spun aici câteva lucruri pentru că nu sunt un habarnist al fenomenului:
  1) Mutu a fost peste Hagi dpdv performanțe individuale;
  2) Generația de aur a fotbalului românesc a fost Steaua ’86, nu naționala ’94;
  3) Ianis Hagi nu va fi niciodată transferat într-un campionat puternic și, dacă totuși va fi, nu va reuși;
  4) Messi este numărul 1 in toată istoria fotbalului mondial până în prezent. Cristiano, ce-i drept, este singurul care jucător activ care se apropie de el.

  • Poate face Cristi odata o dezbatere pe tema asta dar sunt foarte curios: De ce Messi? Concret – lasa ca face stopul la milimetru si ca e ca un tanc cu mingea la picior. Vreau pe performante sau nu stiu – pe ce vrei tu, 3 argumente imbatabile si promit ca tac.

   • Un singur argument îți dau: pentru că Messi poate face absolut orice face Cristiano, in timp ce Cristiano nu poate face ce face Messi. Ar mai fi și alte argumente precum: Messi este și 10 și 9 în același timp, Cristiano nu a putut fi niciodată decât. Altul ar mai fi: Messi are mai multe driblinguri, mai multe assisturi și mai multe goluri pe meci decât Cristiano. Alt argument ar mai fi performantele la nivel de echipă națională: Messi are 3 finale jucate cu naționala, in toate 3 competițiile fiind decisiv pentru Argentina, in timp ce Cristiano a pus mâna pe CE cu 3 goluri (la fel ca Nani), cu echipa lui câștigând trofeul după 5 egaluri din 7 meciuri (mai rău decât Grecia). Un alt argument ar fi: Messi nu păcălește fotbalul deși are 1.7m, Cristiano la 1.86m cade ca o frunză la fiecare duel. In plus, pe Messi nu-l interesează cifrele: l-a lăsat pe Neymar să bată penalty în timp ce se lupta cot la cot cu Cristiano pentru titlu de golgheter. I-a mai lăsat și pe Coutinho sau Suarez, in timp ce Cristiano nu știe ce înseamnă asta… In final, dacă vei compara performantele celor 2 in Spania, pe toată perioada cat Cristiano a fost la Real, vei constata că jucând amândoi împotriva acelorași adversari timp de 10 ani Messi are cu “doar” 50 de goluri mai multe decât Cristiano… Astea sunt argumentele. PS Sunt Shtazian.

    • Poate Messi sa-l ia la fuga pe C. Ronaldo?
     Poate Messi sa dea cu capu cu da C. Ronaldo?
     Poate Messi sa dea goluri de la peste 20 metri cum da C. Ronaldo?

     Sa nu intelegi ca imi place de C. Ronaldo, dar sa spui ce Messi face tot ce poate C.Ronaldo si in plus, mi se pare o prostie.

     • 🤣🤣🤣 Te rog să nu mi-o iei in nume de rău, dar argumentele tale sunt ale unui copil de 8 ani😂😂😂. Auzi, poate sa-l ia la fuga?!? 🤣🤣🤣 Pai ce e mă aici, fotbal sau atletism? Chiar și așa, cred că Messi cu mingea la picior este mai rapid decât Cristiano. Fără minge e posibil să fie mai rapid Cristiano pentru că are alonja superioară. Aia cu capu’ e și mai bună 🤣🤣🤣 Pai Cristiano are 1.86 iar Messi are 1.70… Deci… Cu toate astea, trebuie să-ti reitrez faptul că nu vorbim de alte sporturi, ci de fotbal! Fotbalul se joacă, in principal, cu picioare și în plan secund cu alte părți ale corpului… Ultimul tău argument e și cel mai tare: din păcate asta dovedește nivelul de cunoștințe al microbistului român. PS Vezi că Messi are mai multe goluri decât Cristiano din afara careului.

 • Cu arabii te cred, nu verifica nimeni, le arati fituica (inainte sa invelesti pestele) si creste pretul. Dar cluburile de Serie A cred ca au departamente de scouting serioase, poate sa apara si pe zidul Vaticanului ca Roma si Lazio se bat pentru Enache si Filip insa nici unul nu pune botul. Care ar fi scopul acestei intoxicari? Doar clickuri in Romania si stiri false care genereaza 3 lei din publicitate?

  • ”Uite Al Nasr, scrie in presa din Romania ca il vrea Serie A pe Tanase. Ia-l tu repede pana nu-l iau aia”. Poate sa fie o varianta. 🙂

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.