web analytics
Motorsport Opinie

Nu vreau să fiu rău, dar voi sunteți penibili

Chiar nu vreau să fiu rău, mi s-a luat de prostii, mai ales când sunt implicați unii despre care am tot vorbit. Dar m-au luat iar bolboroselile interioare și am simțit nevoia să mă exprim. În ultimii doi ani au apărut site-uri care scriu pe moto precum ciupercile după ploaie sau viermii pe căcatul proaspăt. E la modă acum, se pare. Din păcate sunt nevoit să asist și la limbile grețoase pe care nenii ăștia și le acordă acum reciproc, felicitându-se cu fiecare ocazie pentru căcaturile insignifiante pe care le fac.

Exemplu concret. Mi-a sărit cumva în ochi zilele astea o apreciere pe Facebook și reacționez pentru că nu e prima de genul ăsta. Un fix nimeni care are un blog pe care îl citește fix nimeni se comportă în lumea asta de parcă a descoperit laptele praf.

Screenshot_2015-08-13-11-40-59

Băieții ăștia care acum se laudă la astfel de interviuri sunt printre ăia care refuzau să citeze în 2013 interviul din ProSport cu Marc Marquez. De interviul cu Nicky Hayden nici nu mai zic, parca n-a fost. Anul trecut, când am stat de vorbă cu Dani Pedrosa, ghici ce? Băieții ăștia care se bucură ”când cineva din România se așează la masă cu marii piloți” au tăcut mâlc. Și era Dani Pedrosa, nu Danilo Petrucci.

Pentru că știu că cei care îmi citesc blogul nu se pricep la motociclism foarte mult, încerc să vă explic. Să ajungi la MotoGP și să faci un interviu cu Petrucci e ca și cum ai avea acces la vestiarul lui FC Barcelona și ai discuta cu Marc Bartra. E fix nimeni, dacă voiam în 2013 cred că îl puteam lua acasă pe unul precum Danilo Petrucci. Interviul cu ăsta e bun în momentul în care ai deja în portofoliu toți greii și vrei să diversifici.

Pentru mine e cu atât mai frustrant cu cât știu că ceea ce am făcut eu legat de MotoGP a fost fără precedent în România. Sigur, Adelin Petrișor și George Vintilă au stat de vorbă cu Rossi, însă ambii au fost acolo la invitația unor sponsori, nu au mișcat un deget pentru asta. Eu și ProSport am făcut treaba asta în 2013 și în 2014 cam 90% pe fonduri proprii și cu un stres uriaș. Singura companie care ne-a ajutat a fost Red Bull în primul an, însă ajutorul a fost doar financiar și, cu toate mulțumirile și plecăciunile de rigoare pentru ei, nu a fost foarte mare.

În condițiile astea, pe mine nu m-a invitat nimeni să fac tururi inutile de paddock pe la Mugello și nu mă invită nimeni să particip la o altă cursă de MotoGP. Se duc, în schimb, ăștia care fac interviuri cu Pol Espargaro și Danilo Petrucci. Nice..

For the record. Singurele siteuri care scriu pe moto și care înseamnă ceva pentru mine sunt Pe Motoare și MotoBikes. Sunt lectură zilnică.

scutariu la motogp

6 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.