web analytics
Diverse

Vreau un sfat! Camere video acțiune: GoPro Hero3+ Silver sau Drift Ghost-S?

Sunt în căutarea unei camere video ”de acțiune” pe care să o pot folosi atunci când merg cu motocicleta. În urma unui șir lung de vizionări de review-uri pe YouTube am rămas blocat între cele două camere menționate în titlu: GoPro Hero3+ Silver și Drift Ghost-S. Ambele sunt foarte bine cotate pe la review-uri, ambele filmează excelent, doar că eu nu pot alege una deocamdată.

La GoPro Hero3+ mă încântă renumele companiei, mă încântă faptul că piața de componente este atât de mare încât OLX-ul e plin de accesorii GoPro la mâna a doua cu prețuri mai mult decât decente, deci nu trebuie să dau două miliarde de lei pentru prinderile noi. Ah, și sunetul captat de microfonul încorporat e mult mai ok la GoPro.

La Drift Ghost-S îmi place forma foarte aerodinamică, îmi place faptul că am un ecran destul de mare și că pot atașa mult mai ”estetic” un microfon extern pe care să îl trag până în cască. Are accesorii mult mai ieftine, plus că lentila camerei poate fi rotită la 300 de grade, deci elimini din nevoia de prinderi. Sigur, simplul fapt că Baron Von Grumble folosește camera asta ar trebui să fie un factor decisiv, însă tot ezit.

camera video

8 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.