web analytics
Diverse

Să votăm! Cine e fotbalistul sezonului până acum?

S-a terminat prima parte a sezonului, mă rog, aproape prima parte. Și am avut ocazia să vedem niște fotbaliști cu adevărat buni în etapele astea, unii dintre ei nume surpriză. Am zis să facem un sondaj, eu propun niște nume, voi le votați dacă e cazul sau completați la comentarii dacă lipsește cineva. OK?

Cine e fotbalistul sezonului în Liga 1?

View Results

Loading ... Loading ...

13 comentarii

   • Iti mai ziceam daca era asa? 🙂

    “A jucat bine, dar mai are mult de lucrat. Trebuie sa stea mai bine pe teren, sa vorbeasca mai mult, nu e la fel ca si cum ai juca fundas stanga. Imi place mai mult de el ca fundas stanga”.

    Nu-i da in cap, dar e clar ca nu-i place de el.

 • Eu nu stiu de ce il vezi tu lenes pe Stanciu.Poti sa-l acuzi de lipsa de valoare, de lipsa de inteligenta,dar de alergat, alearga , e mereu in joc, vine in spate sa isi ia mingi, incearca sa faca pe playmakerul…E jucatorul cu cel mai mare volum de joc de la Steaua, la bataie cu Hamroun(care e incantator).Daca asta e lenes, Budescu si Alibec inseamna ca nici nu sunt fotbalisti…

  • E lenes pentru ca isi exploateaza prea putin din calitatile pe care le are. Nu munceste, daca ar munci precum Chipciu ar fi cel mai bun fotbalist din Liga 1, de departe.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.