web analytics
Diverse

Am vorbit cu oamenii care vor dicta viitorul în industrie la Sports Business Academy

sba

Miercuri seară am fost invitat la ASE, acolo unde a avut loc o nouă etapă a cursurilor Sports Business Academy. Detaliile despre oamenii care au pus la cale acest proiect puteți găsi pe site-ul lor. Pe scurt a fost cam așa:

  • am vorbit cu cei prezenți în sală imediat după discursul lui Titi Aur. Și asta nu-i ușor. Sper că au găsit interesant ceea ce am încercat să dezvolt acolo și sper că vor trece ușor peste limbajul deloc protocolar pe care l-am folosit.
  • mă bucur că au râs, că am râs, și mă mai bucur că am pigmentat discursul cu întrebări din public. Recunosc că m-am temut în clipa în care am văzut că peste jumătate din audiență este formată din doamne și domnișoare, însă treaba a mers unsă. Am vorbit despre comunicarea în sport cu exemple din fotbal, apropo. 🙂
  • mi se pare că dacă faci parte din industria sportului românesc, pe orice palier te-ai regăsi, trebuie să participi măcar la câteva cursuri organizate de oamenii ăștia. Habar n-ai câte poți învăța, eu am stat până la final și i-am ascultat pe toți speakerii zilei. Și am învățat!
  • marele plus pe care îl au oamenii ăștia e că produsul lor e unul actual, unul mișto, unul adaptat felului în care trebuie să comunici în 2017. Nu vă imaginați că veți asista la discuții boring între scorțoși la costum, că-i departe de adevăr. Din fericire!
  • studenții care participă sesiune de sesiune la cursurile SBA sunt extrem de norocoși. Dincolo de ăștia ca mine vin și oameni tari să vorbească în fața lor, oameni de la care poți învăța o grămadă de lucruri ce nu-s accesibile oricui. Dacă studenții vor lua esențialul din fiecare întâlnire vor pleca cu un avantaj serios în drumul lor spre dictarea viitorului în industrie. Baftă!

img_4598

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.