web analytics
Fotbal extern Fotbal intern

Din ce am vorbit cu Anghel Iordănescu, simt că Alibec va vedea EURO doar la ProTV

Am făcut un interviu cu selecționerul României ieri la prânz. Era în Elveția pentru finala Europa League și pentru nu știu ce întrunire la UEFA, dar l-am bătut la cap să îmi răspundă la câteva întrebări despre subiectele importante legate de echipa națională.

– Care e treaba cu Alibec?

E simplu. Alibec are fractură la mână, Iordănescu vrea să se opereze, jucătorul nu vrea. Iordănescu e speriat de ideea că fractura ar putea deveni una deschisă în cazul unui contact mai dur, situație în care Alibec devine indisponibil. E normal să îi fie teamă să îl treacă în lotul pentru EURO. Totuși, Alibec e unul dintre cei mai buni, îți permiți să îl lași acasă? Dacă nu dai goluri la EURO? Eu așa am simțit după discuția de ieri, dacă nu se operează, Alibec vede EURO în direct la ProTV!

– Situația lui Budescu e clară: sarmale și șorici

Sarmalele sunt în burtă, șoriciul pe obraz. E cum vă ziceam eu acum vreo 2-3 zile, Budescu nu joacă în China de o lună, dar are pretenția să fie convocat la națională pentru că a dat 2 goluri cu Feroe. Superb! Ei bine, vine Iordănescu și spune că Budescu e rupt, că nu se antrenează de o lună și o săptămână. Cum să vină la națională? Și cam așa e!

– De ce lipsește Florentin Matei?

Am încercat să primesc un răspuns concret. L-am primit, dar tot nu-s mulțumit. Iordănescu spune că Matei nu e de națională, că nu rezistă dpdv fizic și că avem jucători mai valoroși pe postul lui. Cu ultimul argument nu sunt deloc de acord. Cu partea fizică e așa și așa, dar nu e ca și cum Stanciu e vreun Gattuso.

anghel

4 comentarii

  • Cristiane, da repede pe Digi Sport! Ruleaza de vreo 10 minute pe crawl ca ProTV transmite finala Europa League! 🙂 🙂 Asta dupa ce acum vreo 4 zile au inceput jurnalul cu stirea “Meciurile de la EURO 2016 se vad in reteaua Digi” 🙂 🙂 🙂

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.