web analytics
Fotbal intern

Vopsitorul tinichigiu MM Stoica încearcă să laude un comisar

Mihai Stoica, săracul, a devenit foarte puțin relevant pentru fotbalul românesc. Adică a dat gherle ani la rând cu transferurile, a făcut pușcărie pentru nu știu ce fraudă nenorocită, apoi a ieșit din pușcărie și s-a întors la stăpânul lui fără să aibă voie să facă multă gură. Ei bine, după ce a ieșit din pârnaie, Stoica a încercat să se abțină. Ori pentru că și-a dat seama că e prost de gură și riscă să se întoarcă la macarenco, fie pentru că i-a zis cineva că nu se pricepe.

Doar că e greu să reziști în umbră dacă toată viața ta ai fost lătrău. Și uite cum, în februarie 2018, Mihai Stoica ratează șansa să tacă. O ratează rău, pentru că s-a gândit să iasă să îl apere pe Andrei Vlad, portar pe care și cel mai înfocat fan FCSB îl consideră nepotrivit pentru momentul actual. Întrebat la o televiziune de sport care nu citează sursele cum vede problema portarului, MM Stoica a grăit că: ”Vlad e o problemă pentru cine n-are altceva mai bun de făcut!”. Deci în mintea lui, dacă el a trăit în sclavie anii de fotbal, așa trebuie să facem toți.

Adică să nu ne dăm cu părerea despre echipa creditată de șeful lui, nu? Sau cum?

În fine, a continuat încercând să îl laude pe Vlad, băiat care a fost slab cu Gaz Metan și foarte slab cu CFR Cluj. Și, deși e autor publicat încă de pe vremea în care făcea flotări în pușcărie, MM Stoica n-a găsit alte cuvinte în afară de: ”are un joc de picior ieșit din comun pentru un copil”. Cum? Atât? Deci vrei să lauzi un portar și tot ceea ce poți spune este că are un joc de picior ieșit din comun?

Altfel? Dan Popescu ce mai face? Tatu e ok? Golubovic mai e pe radarul tău? Berea din Lisabona e în regulă? Tot la business class zburăm când mergem să spargem 3000 de euro pe un scouting eșuat în Portugalia?

6 comentarii

  • Faptul că Monica Niculescu a invins-o spectaculos pe Sharapova nu are loc în topul știrilor de sport. Dacă ar fi bătut-o Simona….

  • In alta ordine de ideei – mi se pare de-a dreptul nesimtita campania ProSport si GSP de a-l schimba pe Burleanu. Absolut toate stiriile sunt anti Burleanu.
    Odata poate scri cateva randuri si despre asta.

    • Si mai penibil de atat mi se pare faptul ca li se cere constant parerea unora ca Dragomir si Sandu. Ne-a trebuit 20 de ani sa scapam de ei si acum le cerem constant parerea despre ce se intampla la liga si federatie.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.