web analytics
Fotbal intern

Voluntari – Steaua 2-3. Cui i-ai lăsat tu, Nicușoare? Și tu, Chipciule? Și tu, Hamroune?

Nu e, nene! Când dai de lemne, de tonți, e mai bine să te retragi, să nu mai vorbești despre asta pentru că o faci degeaba. Lui Reghecampf îi spune toată România că Enache e mort, e lat, e rupt ca fundaș dreapta, dar pentru că avem contract cu Anamaria trebuie să jucăm. Intrăm pe dreapta în minutul 57 și Marinescu ne omoară un minut mai târziu, centrează la gol. E uimitor cât de multă prostie, ce nepotism.

Viorel de Amorim, că probabil și-a luat nume românesc la obținerea cetățeniei, este tres tres slab. A reușit să facă flancul drept al Stelei, ăla cu Adi Popa, să strălucească în meciul cu FC Voluntari. Așa slab e, nu înseamnă nimic acel penalty care nici n-a prea fost! De ce nu joacă Tănase acolo și cu Golu-gol în atac? Că și pe Tănase, sărmanul, îl omori dacă îl trimiți vârf.

Arbitrul ăsta ne-a reprezentat pe noi la EURO, băi nene. Îi dă galben lui Acsinte doar pentru că protestează Reghecampf, fundașul l-a deposedat super corect pe plângăciosul și trișorul de Adi Popa. Penalty care n-a fost. Lovitură liberă pentru Steaua din care se face 3-2 care n-a fost. Ce arbitru lat.

Tamaș, băiat! A apărut pe dreapta în faza de atac a Stelei foarte bine de cel puțin 4-5 ori. Două centrări bune de tot, alte pase interesante, nu te-ai fi așteptat de la un jucător cu profilul pe care îl are el. El nu e la națională, Enache e. Daum, drink Coke every day!

Tossssca e la al 13-lea plasament aproximativ și la a 8-a intrare deloc decisivă la o fază periculoasă. Freacă duda cu CFR și dau ăia goluri de pe lângă el, acum îl lasă pe Ivanovici să șuteze de frica unui contact. La centrarea lui Marinescu parcă era Daniel Bălan la meciul cu Middlesbrough, plutea. Fundaș central adevărat, nu glumă!

Susțin fotbalul peste tot în România, însă îmi explică și mie cineva rolul proiectului FC Voluntari, justificarea lui în clipa în care acțiunea nu se petrece în… Voluntari? Adică dai bani de la bugetul orașului Voluntari ca să vadă fotbal bucureștenii și ploieștenii?

enache

3 comentarii

  • Las ca Nicusor are alte motive de suparare acum. Are si el un Reghe la Anderlecht, care il tot pune de doua meciuri si-un sfert sa joace mijlocas la inchidere. Mi-era mila de el azi, saracul, parca era copilul ala urat caruia nu-i paseaza nimeni.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.