web analytics
Fotbal intern

Voluntari – Clinceni. Nu m-a deranjat

De obiceiurile vechi scapi greu. Degeaba ți se spune că vinul bun se bea… singur, dacă ai turnat Biborțeni de sus, peste mână, timp de 20 de ani gustul o să ți se pară ciudat. Și parcă tot i-ai da niște talent mineral din când în când, chiar dacă e 3 milioane sticla.

Așa și eu. Degeaba mi-am văzut de ale mele într-un alt domeniu, tot m-a mâncat telecomanda să dau pe derby-ul satelor și să mă uit la revenirea Ligii 1 cu FC Voluntari – Academica Clinceni. Și vreți să vă zic ceva? Nu m-a deranjat meciul. Că n-au fost spectatori? Păi oricum nu erau nici înainte. Că nu e joga bonito și că se vede că fotbaliștii au stat 3 luni la grătare, tik-tok și Tinder… nici până acum nu era vreun EPL la noi.

Și m-am uitat, plin de interes, la tot meciul. Ce n-am putut face la ditamai Borussia Dortmund – Bayern Munchen am făcut la Voluntari – Clinceni, oricât de fucked up ar putea suna asta.

Mâine sunt în fața televizorului pentru CFR Cluj – FCSB, bineînțeles. Mai ales pentru că am primit filmul real al primirii pe care fanii FC FCSB au făcut-o autocarului echipei la sosirea în Cluj. Vi-l pun mai târziu pe Facebook. #MANEVRĂĂĂĂ

[instagram-feed]

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.