web analytics
Diverse

Vine Cupa Mondială 2018. Pe ce televizor vedem meciurile?

Mă uit la TV din ce în ce mai puțin. De fapt, în afară de evenimentele sportive și de Netflix nu folosesc televizorul. Însă atunci când îl folosesc, vreau să fie mișto. Motiv pentru care mă gândesc ca acum, înainte de Cupa Mondială, să fac un upgrade. Doar că începe să fie tot mai greu și cu televizoarele. Pentru că nu mai sunt puține alegeri, ca pe vremuri. Nu, tată! Acum sunt drepte, curbate, smart, nesmart, LED, LCD, cu fel de fel de briz-brizuri, te ia capul.

M-am uitat un pic pe emag și am decis că mai bine număr mașinile de pe Magheru, e mai ușor. Sunt 2 miliarde de modele, n-am cum să mă descurc pentru simplul motiv că nu mă pricep. Așa că cer și eu ajutorul, că la câți sunteți trebuie să se priceapă unul la televizoare. Mă interesează așa:

1. Să nu coste 4 milioane de euro.
2. Să nu fie mai mic de 100, mai mare de 123 în diagonală.
3. Să fie smart, cred. Asta pentru Netflix și YouTube. Dacă merg astea și fără ”smart”, atunci fără!
4. Să nu fie Eboda sau Arctic. Samsung, Sony, LG, în zona asta.
5. Să nu coste 4 milioane de euro.

Ah. Și cu televizorul actual, în perfectă stare de funcționare, ce fac? Mai cumpără cineva televizoare pe olx?

11 comentarii

 • cel mai super tv e un oled lg doar ca e undeva la 6000lei pe emag dar face toti banii. e diferenta ca de la cer la pamant fata de tv led clasic. 🙂

 • Eu iti recomand un DIAMANT 210B alb-negru si comentariile lu’ Emil Gradinarescu Răsad. Vei avea parte de o experienta de neuitat.

 • nu conteaza tv-ul de pe care te uiti, cupa mondiala ramane la panzere!!! ii zdrobim iar !

 • Iti recomand Samsung 49MU6202 sau varinata necurbata 50MU6102 . Merge si Netflix-ul in UltraHD, iar culorile sunt super ok.

 • Eu am in familie 3 Smart TV-uri Samsung + 2 alte non-Smart TV Samsung si nu am avut niciodata probleme. Sigur, ca nicun brand nu e perfect si poti sa ai ghinion sa dai peste unu nasol din orice brand.

 • Eu am un LG smart 4k pe care am dat undeva la 2000 si ceva de lei. Sunt f multumit de el…si se poate controla f usor prin aplicația de pe telefon. Eu am un S9 si se comporta perfect unul cu celalalt.

 • O sa incep cu ultima intrebare. Da, eu vand tot ce prind si nu mai am nevoie pe OLX, merge.

  Legat de TV, iti recomand Samsung, dupa parerea mea sunt peste toate celelalte. Plus ca ti se va integra foarte misto cu telefonul, il controlezi de acolo si multe alte optiuni. Eu am S8+ si se integreaza perfect.

  Legat de model, un Samsung Smart de 4K, diagonala 125 cm e vreo 2000 de lei. Curbat 4K de 138cm e vreo 2600 de lei. Pe acolo se invart.

  Si televizoarele Sony sunt foarte bune, dar mai scumpe si mai au bug-uri la OS. Samsung iti recomand.

  • Fix la fel, cu bugurile, spune lumea si despre Samsung. Eu am Samsung acum si n-am probleme, dar na…

   • Din ce am citit modelele mai noi de samsung au destule probleme, mai ales modelele low-mid. Eu am optat pt un Philips Ambilight si sunt multumit de el. Ambilightul mi se pare genial. Pretul e intre 2000-3000 lei, diagonala 110-130. Stiu ca nu are o reputatie prea buna philipsul, dar la ultimele modele au mai ridicat stacheta

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.