web analytics
Fotbal intern

Vom da vina pe jucători și vor scăpa adevărații vinovați

Știu c-o aveți pregătită pe aia cu ”da, nene, dar polonezii sunt super buni, îl au pe Lewa, pe Meva, noi jucăm la Bursaspor și la Astra”. Bine, mă! Avem jucători slabi, fie ca voi. Dar mai sunt și alte naționale cu jucători de nivelul ăsta și măcar o dată, o dată bă, au avut o bucurie. Un joc bun, estetic măcar, o calificare undeva, ceva care să te facă să te bucuri. Tu când te-ai bucurat ultima oară?

Abia îl aștept pe Andrei Vochin pe tronul de la Dolce să ne explice cum suntem proști, cum nu înțelegem fotbalul modern care din 3-4-3 se transformă într-un excelent 5-4-1 pe fază defensivă. Cum doar așa puteam juca inteligent, cum Daum n-are material deși e geniu. Și, dacă va fi contrazis de moderator, face ca după meciul tur, o dă pe jucători!

De data asta n-am să mai spun nimic despre fotbaliști. E ce am spus mai sus, fotbaliști modești au și alții, dar ce vreți să vă arate Andone, Chipciu sau Răzvan Marin când ei joacă masați în propria jumătate, încarcerați de sistemul imbecil?

Voi știți ce rezultate avem în grupă, nu? Victorie cu Armenia și egaluri cu Kazahstan, Muntenegru și Danemarca. Suntem ca Irlanda de Nord pe vremuri.

Vă vine să credeți că sunt în continuare trepanați care văd drept necesară păstrarea lui Daum? Sunt! O mulțime!

7 comentarii

  • Bun, e prost Daum, cum au fost si Iordanescu, Piturca, Lucescu si ce-am mai avut noi. Hai cu 3 idei de antrenori care ar fi trebuit pusi acum 1 an in loc de Daum.
    Sin inca 3 care ar fi cei mai potrivi pentru Euro.

  • sau o sa dam vina doar pe daum si o sa uitam de restul vinovatilor. ca tie ti se pare ca avem jucatori.

  • Nu avem nimic. Totul pleaca de la frf-ul lui Sandu si e continuat de cei de azi. Dar jucatori nu avem!!! Cu 3-4 ok si vreo 7 nuli e greu…

  • Ultima bucurie cu nationala a fost in meciul ala de acasa cu bosnia. Nu ca ar fi fost aia mare echipa, dar jocul nostru a fost entuziasmant…

  • Sa vina regele. Avem nevoie de rege sa ne salveze. Sa vina cosmin cosma. Sa vina bursucu’. Sa vina miriuta. Sa vina camiloiu.
    Daca era chemat mbappe de braila Coman ii facea praf pe carnatii polonezi.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.