web analytics
Fotbal intern

Viitorul șterge pe jos cu Dinamo, 4-0 în Groapă. Se alege praful

Ce ați făcut din Dinamo, mizeriilor? Mincinoșilor și incompetenților care ați pus mâna pe fotbalul românesc. Toate zoaiele scurse după Revoluție și-au cumpărat cluburi de fotbal cu bani de origine dubioasă și de toate, fără excepție, s-a ales praful sub o formă sau alta. Ditamai Dinamo a ajuns să joace pe o ruină cu 100 de spectatori și să se bată pentru evitarea retrogradării.

După ce a apărut subiectul ăla cu dinamoviștii care au băut în avion toți au sărit că Nedelcearu e cel mai cuminte, că e sfânt, că e rudă cu Arsenie Boca, nu bea, nu fumează, nu vorbește urât. Nedelcearu nu e doar golan și bea cu Filip până dimineață la Piatra Neamț, dar e și un fotbalist extraordinar de prost.

Bălălăul ăla de Miriuță nu mai putea de grija FCSB-ului zilele trecute. El, pricăjit la o echipă mare căzută în mizerie și din cauza lui, nu mai poate de grija liderului, băi nene. Promitea el că face, că drege, că se ocupă el să nu ia FCSB campionatul. Vezi, bă Fester, că până atunci tu nu te califici în playoff și o să joci cu Gaz Metan și cu Sepsi ca să nu retrogradezi. Puțin inteligentule!

Hai că m-am lămurit și cu fanii lui Dinamo care-mi comentează mie aici. Când vă spun că Romera e șofer de dubă în Spania trebuie să mă credeți. L-a nenorocit ăla la golul doi, e un amator vopsit. Tot la golul doi Stelu Filip ne-a arătat că suntem luați de proști de niște incompetenți care conduc fotbalul românesc și care au permis aducerea acestui impostor la echipa națională.

S-a distrat Eric cu Antoine de la echipa națională, ceva de speriat. Da, da, chiar cu mijlocașul care n-a făcut față în liga a doua din Spania și pe care noul selecționer, integritatea întruchipată, l-a văzut bun de națională deși echipa lui se bate pentru evitarea retrogradării.

Să-i dea Viitorul un bonus lui Cosmescu de la Telekomsport pentru că l-a făcut mare pe Cicâldău. Să ne înțelegem, băiatul e fotbalist, dar la Telekomsport i-a fost pusă-n CV fiecare fază ofensivă, chiar dacă acțiunile erau ale lui Cristi Ganea sau Dani Lopez. Pentru Cosmescu era Cicâldău.

Ionuț Șerban ăla e pila cui, tată? Are mai mulți ani la Dinamo decât Cornel Dinu și doar cu vreo 2 meciuri oficiale în plus față de mine. Ce îl ține pe copilul ăla în lot. Cine?

2 comentarii

  • dudea a distru meciul !!! 10 pase 10 gresite. la primul gol pasa la tucudean, la al doilea gol a marcat aerul in loc sa intampine adversarul! de acolo s-a dus tot. bv dudea ! fmm!

  • :)))m-am distrat maxim
    Eu as fi vrut sa fi fost Contra la Dinamo si acum,sa vedem ce antrenor e cu jucatorii astia pe care el ia vrut si a zis ca e super multumit.Mare noroc a avut cu nationala.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.