web analytics
Fotbal intern

Viitorul – Steaua 1-3. Hagi are niște super-jucători acolo, dar Stanciu e nr. 1 în Liga 1

Stanciu e printre cei 2-3 fotbaliști din Liga 1 capabili să facă diferența. Pasa pe care i-a dat-o lui Tudorie la golul lui Adi Popa nu o mai dă nimeni de pe la noi. Nimeni-nimeni. Vede jocul într-un fel special, aparte, de aia e așa de bun.

Cojocaru e din nou pârnaie. E lemn, mi se pare incredibil cum încă mai rezistă la nivelul ăsta. Fără reacție la golul anulat al lui Răzvan Marin, ieșiri pe sub minge, pe lângă minge, nu vede jocul, nu comunică, e cumplit de slab.

Nu mi-a plăcut niciodată în mod deosebit de Răzvan Marin, mi se pare un jucător cu prea puține calități pentru presa bună pe care o are. În schimb, Florin Tănase pare dintr-o altă clasă.

Viitorul are cel puțin doi fotbaliști super importanți, buni-buni, despre care se vorbește prea puțin. Primul e Filip, iar al doilea e Benzar. Măcar Hagi face ceea ce trebuie și îi dă banderola acestuia din urmă.

Steaua e în cea mai puțin spectaculoasă formă a ei din ultimii mulți ani. Aganovic e degeaba venit până acum, Popescu ăla chelios e definiția mediocrității, parcă și-a tatuat CSMS Iași sau FC Botoșani pe frunte.

13724051_1399566653392690_4429061190624971888_o

5 comentarii

  • Cand freci echipa asa cum o face Reghe in ultima vreme sa nu ai asteptari.Ba joaca cu 3 pe fund, ba cu 4, Popa e peste tot si pe nicaieri, Hamroun la fel.Aganovic nici acum nu imi dau seama pe ce post e folosit, Dan Popescu ala e fundas-mijlocas-extrema, o harababura cum nici cu Galca nu am vazut…

    • Pai nici prea multe variante nu are, a zis ca a jucat cu trei fundasi pentru ca altii n-are

  • Moment fabulos cu Becali înainte de meciul cu Viitorul: “Ia ţine, bă, ochelarii. Ţine, bă, ochelarii!” Patronul Stelei, neinteresat de meciul cu Hagi: “Să câştige şi naşul o dată”

    Măcar jurnaliștii de ar fi fost mai presus, din păcate nu e cazul.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.