web analytics
Fotbal intern

Viitorul – Dinamo 1-2. Blat + doping + mafia pariurilor, a fost evident

Eu sunt unul dintre cei raționali care nu îl critică pe Ianis doar pentru că-l cheamă Hagi. Dar trebuie să spun că meciul ăsta a fost sub orice critică, dacă era Cristi Ganea în locul lui lua bătaie de la Gică Hagi pe teren. Cu pumnii și picioarele!

Cerniauskas este pușcărie, însă asta nu știu cei care se vor grăbi din nou să indice blatul. Pentru că din rezumatele de pe site-ul DigiSport nu îți poți da seama dacă un meci a fost blat sau nu. Cerniauskas e pușcărie de când există în Liga 1, faptul că a comis-o evident acum vine doar în completarea comisăriilor mai mici din trecut.

Hagi s-a pus pe dat afară boșorogi și nu e foarte subtil. Pe Pecanha l-a trimis la azil, pe Filip l-a scos după jumătate de oră, nici pe Pablo de Lucas nu-l văd prea bine. Mai rămâne să scape și de inutilii ăia din apărare, mă refer la jucătorii de culoare, că e păcat de Academia aia și de ce produce.

Totuși, primul dat afară trebuie să fie Chițu. Băiatul ăsta e o epavă și la propriu, dar și la figurat. Lasă că nu joacă fotbal, că e mort. Uitați-vă la el, arată ca un om care a abandonat lupta cu viața. E trist, posac chiar, nebărbierit, cu părul în 3 părți, adus de spate, e greu de privit imaginea asta. Don’t do it, Aurelian! 🙁

Palic continuă să fie bun, bun de tot. Sper să îl cumpere Steaua sau Astra la vară, să joace și el fotbal într-un mediu în care să se poată dezvolta bine. Nu lângă feroezi și români șchiopi.

romario

16 comentarii

 • Scutariule, ma intreb de cate ori in viata ta ai pus piciorul pe minge, atata tot. Sufli a cur si comentariile tale sunt tipic arogantei de taran basit,sincer sa fiu, no offence. Daca Cerniauskas este puscarie si aseara a fost blat, inseamna ca ai dat ceva bani sa iei si tu licenţa.

  • Wow, ce prost esti, maicuta! Esti lemn de dud, manciacas! Asta ai inteles tu? Ca am spus eu ca portarul a fost blat? 🙁

 • Atat de bland cu puscaria aia de Ianis? nu ii face bine tratamentul preferential primit de la antrenor, patron si tata:).

 • Hagi a gresit in iarna cand a dat jucatori importanti gen Achim, care nu avea salariu mare si in locul lui l-a adus pe De Lucas pe o galagie de bani si nu joaca nimic. Achim e cel mai bun pasator din Liga1. E destul de confuz ce se intampla acolo.. ba vor titlul si aduc jucatori cu exprienta, ba ii da afara. Pecanha gafa si cand era la Petrolul, iar Buzbuchi juca destul de ok, nu era nevoie de alt portar. Si cred ca nu era visul lui Aganovic sa se transfere din Ro in Cipru..

  • Am scris in ProSport, cred. Stiu sigur ca am scris undeva despre asta, nu mai stiu unde. Ca eu scriu mult si prost, sunt scriitor.

 • Sunt curios sa vad daca in urmatorii 5 ani va scoate si Giga un jucator care sa joace in fotbalul mai zdravan la cap ca pana acum numai banali a produs.

 • Paul Anton mai mult ca sigur e vlaguit noapte de noapte cu vreo cotofana, altfel nu-mi explic scaderea asta drastica de forma.
  In conditiile astea, Vojnovic trebuia sa ramana. Dar cordita nr 1 e vechi intr-ale strambelor…

 • Inca un meci care ii va da motive lui Mironica sa-l faca praf in emisiunile viitoare pe puiul regelui.

  • Da. Ca e o miza importanta Ianis. E cancerul fotbalului romanesc si motivul pentru care avem un PIB per capita asa mic

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.