web analytics
Fotbal intern

Viitorul – Dinamo 1-1. Benzar dă 5 centrări de gol, doar una a fost transformată

Meciul se putea termina în primele zece minute. Penalty se putea da la Chițu cu Brănescu și Florinel Coman trebuia să dea gol la centrarea impecabilă a lui Romario Benzar. Și gata, la gară! Benzar i-a mai pus una perfectă în minutul 53 lui Coman, dar degeaba… Și alta perfectă lui Stoica în minutul 67, tot degeaba… Și alta impecabilă lui Chițu în minutul 81, tot degeaba… Și alta, din corner, pe care Nimely o transformă în gol în minutul 84! Ce jucător!

Lumea are dreptate când spune că Vali Lazăr ar merita la echipa națională, e în formă și poate fi în lot. Însă cum facem cu declarația din 2013? ”Vreau să picăm la baraj cu Portugalia să ne dea Cristiano Ronaldo trei goluri. Eu nu sunt suporterul echipei naționale, eu țin cu echipa mea”. Auch!

”Bună, ziua! Suntem Dinamo, vrem un portar, ne puteți face o listă cu cei mai slabi din Europa?” Asta e fraza cheie pe care oamenii de acolo o folosesc în ultimii ani, Brănescu e o glumă. Faza de la bara lui Iancu nu se repetă nici prin liga a șasea.

Surprinzător de greu se integrează în joc Nistor. Oarecum explicabil, vine după o pauză, după probleme, însă mă așteptam să intre mai bine rapid, e valoros. Și chiar e, nu sunt deloc ironic.

Palic e puternic, îmi place în continuare, Dinamo își face autoblestem dacă nu se înțelege cu el și îl pierde aiurea. Înțeleg că e greu cu banii, dar pentru vârfuri se poate face un efort.

Care-i faza cu Brandan fundaș central? Dincolo de faptul că mi se pare într-o formă fizică de tub, Brandan nu prea corespunde descrierii postului. Ați văzut la golul lui Lazăr și la Patrick Petre.

 

benzar

2 comentarii

  • Faza cu branescu e asemanatoare cazului mitrea: daca nu prea juca el la primavera cum sa te astepti sa rupa norii prin liga 1. A luat multe goluri absolut parabile.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.