web analytics
Fotbal intern

Viitorul a câștigat pe mâna ei. Așa cum a pierdut FCSB-ul

Nu e nimic mai frumos decât un titlu câștigat în asemenea condiții. Bucuria copiilor de la Viitorul a fost sinceră și decentă, a fost şi deplasată rău în unele momente, m-am uitat la puținele imagini transmise aseară de televiziunile care, dacă învingătoarea era alta, erau pregătite să trimită car de transmisie în Piața Universității. Viitorul a câștigat titlul pe mâna ei, pe valoarea fotbaliștilor care în sezonul regulat au spulberat competiția de cele mai multe ori. E, fără comparație, cel mai bun lucru care se întâmplă în momentul de față în fotbalul românesc. Lăsați ura nejustificată deoparte și uitați-vă în jur. Un FCSB masacrat de un finanțator descreierat care a șters pe jos cu absolut tot ce înseamnă glorie, istorie, glorii, culori. Un Dinamo izolat într-o ruină de stadion cu un finanțator zgârcit care se bazează doar pe tunuri. Echipe desființate, în faliment, în insolvențe, oribil.

Hagi a luat banii pe care i-a câștigat în fotbal și i-a investit în ceva ce a construit, cu puțin ajutor, de la zero. Și de asta merită tot ce s-a întâmplat în acest sezon.

De partea cealaltă, am mai zis-o, FCSB a pierdut pe mâna ei. Da, valoric a stat mai bine decât Viitorul, însă ăsta e doar un argument împotriva celor care încă mai văd ceva în Reghecampf, Stoica și Becali. Sfatul celor trei deloc înțelepți a făcut astfel încât echipa să dea rateu după rateu. Jucători forțați în primul 11, jucători aduși de un director sportiv complet nepriceput, antrenor incapabil să abordeze diferit meciurile față de ce făcea prin 2013, motiv pentru care a fost ușor de citit și anihilat.

În loc să vadă probleme pe la alții, cei de la FCSB ar trebui să se uite la ei în curte și să vadă că sunt putrezi. Rău. Și că își bat joc de fotbaliștii ăia buni pe care încă îi mai au.

2 comentarii

  • fcsb nu merita nici locul 2. Ratatii nu stiu sa piatrdarda..
    Cea mai frumoasa campioana!!! felicitari Hagi! felicitari Viitorul

    • E o înfrângere pentru mine că a luat jegosul asta de Hagi campionatul, ce reactie imediat după fluierul final, omul nu are toate țiglele pe casa

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.