web analytics
Fotbal intern

VIDEO | Tamaș și MM Stoica, întorși la 4:30 dimineața din club. Dialog demențial

În lumea fotbalului de la FCSB se știe faptul că Mihai Stoica iese de multe ori în oraș, noaptea, cu fotbaliștii. Aici nu e nimic rău, mai ales dacă asta se petrece când nu urmează antrenamente sau meciuri, în vacanțe. Însă în video-ul pe care îl puteți vedea aici situația e diferită. E o filmare pe care am primit-o și despre care autorul spune că e făcută la Timișoara, anul trecut, înainte de meciul cu Poli. FCSB venea după ce luase bătaie în Turcia, la Osmanlispor, iar Mihai Stoica și Gabi Tamaș erau în fața hotelului la ora 4:30 dimineața, veniți din Club Epic.

Mihai Stoica pare în regulă, însă Tamaș ar fi fost afectat de alcool, lucru care se poate observa și din clip. Cearta dintre cei doi, ceartă căreia i-am pus niște subtitrări, e demențială. Se pare că Tamaș voia să se mai ducă la un local de manele, iar Stoica nu e tocmai de acord.

Tamaș era suspendat pentru meciul din campionat, sigur. Însă nu știu cât de în regulă e ca directorul sportiv să însoțească fotbaliștii în club, în programul echipei, până la 4:30 dimineața. Asta ca să nu mai vorbim despre autoritatea lui Mihai Stoica, oficial care lasă fotbalistul să plece singur la ora aia cine știe pe unde. ”Fă ce vrei!”, indicație de director sportiv.

11 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.