web analytics
BMW F800GS Diverse

VIDEO | Primul episod din motovlog: cu BMW C650 Sport în București

Am filmat și editat singur, să nu aveți pretenții de Iñárritu de clip. Am avut un maxi scuter excelent despre care veți putea citi în curând pe ProSport, am avut parte de o vreme foarte mișto și de senzații tari. Traficul din orașul ăsta e un coșmar, iar deplasarea cu scuterul poate să fie o soluție, în special pentru cei din comunele de pe lângă București.

Filmarea și editarea implică foarte multe chestii, efortul e uriaș pentru mine. Așa că aștept feedback sincer, dacă nu e ok nu o să mai fac și rămân la scris. Țineți cont că asta nu a fost cu și despre fotbal, însă pe viitor intenționez să fac și asta.

18 comentarii

 • Bravo, imi place !
  Like + Subscribe !
  P.S 1 : Felicitari doamnei de la 6:13 ! Desi si mai e tocmai tanara, a grabit pasul cand a traversat, nu ca toti lesinatii care merg in basini pe trecere.
  P.S 2 : Era mai amuzant daca nu bagai “beep-uri” ?

 • Gata, like, subscribe, tot ce trebuie! Îți recomand să le pui și pe failtrafic.ro (atenție, nu pe trafictube.ro, e plin de comuniști, ciudați) și sa vorbești cu BrrrapTeam (pe fb îi găsești), poate te bagi cu ei și promovezi videourile mai ușor.

  • Doamne-ajuta! Primim semne de apreciere pe YouTube sub forma de like si subscribe. Stii f bine ca asta conteaza

   • O sa iti urmaresc proiectul, sunt curios cum evolueaza. Si pe mine ma tenteaza ceva de genul asta pentru situl meu, dar ma omoara timpul. Am incercat 1-2 chestii, mi`am prins urechile si cam asta a fost.

    • Nu stiu daca va evolua, deocamdata nu gasesc justificare pentru efort. Adica pentru timpul consumat facand video-urile astea. Dar am dat destul de multi bani pe camera, microfon si restul, asa ca voi mai face video-uri. Fie ca vor fi motovloguri, vloguri sau simpla documentare video a calatoriei cu Trans Siberianul. 🙂

     • pai da, nu prea se justifica. dar na, faci unul, faci doua, inveti sa le faci mai repede, daca tot ai dat banii pe echipament

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.