web analytics
Fotbal intern

VIDEO | Ninel Șumudică: ”Ce-ai zis de sor-mea, mă?”

Mi-a dat un prieten exemplul ăsta acum ceva vreme și mi-a rămas în cap. Îi știți pe garoii ăia de acum 20 de ani de pe străzi? Ăia care treceau pe lângă tine în sens invers, când erai singur, și o căutau absolut degeaba. Era de ajuns doar să te uiți mai ciudat și începea țigăneala: ”Ce morții tăi ai zis de sor-mea, mă?”. Și începea un schimb de pumni, eventual cu ei țipând în gura mare ca să se asigure că, dacă intervine cineva, nu vor fi văzuți drept vinovați.

Fix așa mi se pare cazul lui Ninel Șumudică, patronul emisiunii DigiSport Matinal, cel care nu putea să treacă prin campionatul Turciei fără să facă o țigănie românească. Principalul finanțator al emisiunii Digisport Matinal s-a trezit cu niște pumni prin gură, zice-se, după un meci câștigat în campionat și acum plânge peste tot pe unde apucă. Doar că am văzut niște imagini și imaginile alea mi-au trezit exact amintirea vorbelor prietenului meu. L-am văzut pe Șumudică, așteptat de unul de la echipa adversă, care vede pericolul în față și se pregătește pentru ceea ce va urma, pariu că a mai făcut asta de zeci de ori în viața lui.

Face contact vizual, apoi aruncă imediat privirea în jos, lovește scurt sau împinge, apoi trage pe alții între el și celălalt om și fuge strigând. Pentru că, dacă vă uitați, ăla de la Alanyaspor se duce spre el, dar se oprește și îi spune chestii. Contactul e inițiat de Ninel suspendatul pentru pariuri ilegale din fotbalul românesc.

Altfel, toate bune!

14 comentarii

 • Probabil ca daca va termina pe un loc 2, 3, sau si mai rau daca doamne apara si pazeste va lua campionatul va trece la Besiktas, de la care Senol Gunes se va duce din vara la nationala in locul lui nea Mircea.
  L-as fi vrut si eu la Dinamo, dar la momentul actual cu jigodia de Negoita chiar n-are rost.

 • Hai ca deja exagerezi. Iti dai seama, l-a dat cu mana la o parte pe modu “du-te ma si lasa-ma”. Cand e prost de gura e prost de gura. Cand e ghiolban e ghiolban. Da ne kkm pe noi deja. Aici nu i-a facut nimic lu “marele maseur”. Toata bataia a initiat-o ala din spatele lui care i-a barat gatu cu antebratul.

  Iti dai seama nu avea voie Sumudica sa il impinga pe ala care il freaca pe Bulut Mulut pe coapse…nu s-a dus antrenorul sa se ia de el dar s-a dus ginerele lui Pompiliu Popescu din Turcia…despre ce vorbim…

 • in afara de articole de ura fata de unele persoane si fata de steaua, altceva sunteti in stare sa scrieti d-le? ceva real, nu , tot mocirla, tot jeg…esti ceea ce scrii d-le

 • Asta a fost toata marea bataie ca in vestul salbatic de care am auzit de 2 zile?
  Ps. Nu-mi place nici mie miloaga de sub pod, da’ Sumudica chiar nu e vinovat saracu’. Te iei de el degeaba, constant, si cu pretextul ca a pariat din postura de antrenor – ceea ce e adevarat, dar asta a castigat capionatul, si daca a pariat pe victoria echipei lui, chiar nu vad probleme de ordin moral.

 • e antrenor mare, n-ai ce zice! are o echipa modesta, si e pe 3 la egalitate. + perfomantele din ro, in conditii grele. e peste “regele” blaturilor, preferatul tau

  • Ce bun e in construirea imaginii. Conditii grele in Romania zici…da, echipa cu cel mai mare buget de salarii, grele conditii

   • salarii care nu se plateau si etc . nu l-au ajutat alte echipe sa ia titlul. pe “blatist” l-au ajutat 3 echipe . ps : hagi a avut galata, si a fost ” nr 1 ” :)))))

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.