web analytics
Diverse

VIDEO | Ce se întâmplă când bagi un Samsung S6 la microunde

Se întâmplă că probabil îl vei prăji, evident, ce credeai că se va întâmpla. Ce voiam eu să spun e altceva. Băiatul ăsta face sute de milioane de vizualizări pe YouTube distrugând telefoanele la care alții visează. Are zeci de iPhone distruse, face praf modele Samsung în cele mai cretine moduri cu putință și atrage vizualizări fără să fie cine știe ce mare editor de videouri.

Lumea e atrasă pur și simplu de actul de distrugere, iar la comentarii e plin de idioți care spun că în Africa se moare de foame și el sparge un iPhone de 500 de dolari. Apropo, recent a distrus un Gold Apple Watch de 10.000 de dolari!

Rețeta e simplă. Dincolo de banii pe care îi primește din micile contracte de publicitate, băiatul ăsta plecat din Ucraina la New York produce sume importante din curiozitatea oamenilor. Ads-urile ce apar în timpul rulării videoclipurilor îi aduc venituri considerabile, bani suficient de mulți astfel încât banii pe care îi dă pe telefoane să fie un fâs. Tare, nu? Din păcate asta e imposibil în România.

samsung s6 microunde

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.