web analytics
Motorsport

VIDEO | Am fost la Raliul Brașovului. Recunoaște mașina cu care am făcut o tură și îți dau un premiu

Vineri am fost la Râșnov, acolo unde a fost shakedown-ul Raliului Brașovului 2017. Sunt nou în lumea asta, nu mă pricep în detaliu, însă după experiența avută pot spune fără rezerve că o să încerc să mă transform în privitor fidel. Totuși, privilegiat fiind, am experimentat și ceea ce înseamnă o tură cu o mașină de raliu. Am stat în dreapta lui Adrian Teslovan de la UniCredit Rally Team și am experimentat senzații pe care motocicletele nu le pot oferi. Nu mai bine, nici mai rău, ci altceva.

Partea și mai mișto a fost dată de faptul că am stat de vorbă cu Adi Teslovan și am flat lucruri interesante despre competiție, despre mașinile de concurs, despre mașina lui. O mașină care vine gata pregătită de cursă, nu e un model stock pe care să-l fi modificat el. O mașină care nouă costă vreo 80.000 de euro. În fine, p0rn pentru pasionați!

Și pentru că v-am obișnuit să vă dau orice suvenir primesc din astfel de interacțiuni am pregătit un mic concurs. Trebuie să vă uitați la clipul de mai jos, un finish la care am filmat mai multe mașini. Trebuie să vă uitați cu atenție și să îmi spuneți care este mașina de raliu cu care m-am dat eu, care este mașina UniCredit Rally pilotată de Adrian Teslovan. Mă aștept să fie mai multe răspunsuri corecte, motiv pentru care voi trage la sorți câștigătorul. Neapărat să vă lăsați adresa de mail și adresa paginii de Facebook la comentarii, altfel e invalid răspunsul. Primesc răspunsurile până mâine dimineață la ora 08:00, atunci închidem concursul.

Ah, premiul! Premiul este o pereche de mănuși OMP KS-3 cu autograful lui Mihai Leu, managerul tehnic al echipei. Sunt niște mănuși de karting care pot fi folosite fără probleme și de șoferii de mașini sport. Mănușile sunt mid-level, dintr-un material durabil și elastic cu o suprafață de contact cu volanul acoperită cu benzi cauciucate pentru aderență.

31 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.