web analytics
Fotbal extern Fotbal intern

VIDEO | De ce ești un ratat dacă te duci în China să joci fotbal

Budescu e un ratat, nu mai spun de Teixeira, Michael Jackson ăla și toți fotbaliștii de valoare care au ales China într-un moment în care puteau face mult mai multe în fotbal. Repet, nu discutăm despre cei care sunt la final de carieră sau despre cei care nu au o variantă mai bună. Vorbim despre fomiștii ăștia care încearcă să ne vândă fotbalul de acolo ca pe o mare chestie, un sport în continuă dezvoltare, bla bla bla.

De ce ești un ratat dacă te duci în China să joci fotbal? Pentru că în China nu vei ajunge niciodată în postura de mai jos:

Discuțiile despre bani, despre viitorul familiei, despre cum nimeni n-ar putea refuza ofertele de acolo să le purtați în altă parte. Vorbim despre fotbal, nu despre supraviețuire. Mă doare undeva de viitorul familiei lor, eu vreau să îi văd jucând fotbal.

10 comentarii

  • budescu pentru a putea fi numit vreodata fotbalist sa aiba acces in vest ar trebui sa nu mai rupa in primul rand cantarul la vizele medicale

  • mare dreptate ai. oricum nu era ca si cum la Astra sau la Steaua ar fi fost sarac, tot castiga sute de mii de euro pe an, suficiente pentru un trai de lux in Romania. Plus ca e momentul asta inainte de Euro, adica ar mai fi putut sa astepte daca tot tinea neaparat sa plece. Si macar daca pleca in prima liga din China, unde mai joaca un Ramires sau altii, dar s-a dus in fucking liga a 2-a din China :)))

    • nu ma intereseaza discutia legata de bani, ideea e ca e inainte de euro. sa iti omori sansele de a participa la probabil singurul turneu final din viata ta pentru liga a doua din china…wow…

    • Bai, v-ati luat si voi dupa tampeniile astea cu compromiterea sanselor la nationala? Jackson Martinez, de exemplu, credeti ca nu va mai fi convocat? Credeti ca e chiar atat de complicat sa urmaresti meciurile din campionatul Chinei, daca vrei asta?

      • Nu e problema ca nu esti urmarit desi, da!, e foarte greu sa faci asta. E problema ca joci cu schiopi intr-un campionat de schiopi. Si daca joci cu schiopi vei deveni irelevant

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.