web analytics
Diverse

Viața fără telefon la final de 2017

De astăzi dimineață, pentru o perioadă de câteva zile probabil, nu mai folosesc un telefon. Deloc! Adică sim-ul meu e în buzunar. Am dat S8-ul, aștept să ajungă Note 8, motiv pentru care nu voi fi de găsit pe niciun canal de comunicare. Adică zero WhatsApp, Facebook limitat de timpul pe care îl petrec în fața laptopului, telefonie nema, Instagram zero.

Primele ore sunt groaznice, parcă nu mai am repere. Îmi dau seama că petreceam destul de mult timp cu telefonul în mână în timpul unor activități simple. Sunt curios cum merge treaba mai departe.

Deci… numămaisunaț!

6 comentarii

  • Auzi, dar de ce mass-media nu scrie nimic despre faptul că Fîcîsîbî a putut să-și schimbe numele în plin campionat, dar Juventus București nu are voie?

      • Cum nu e același lucru? Eu nu mă refer la speță în sine ci la acțiunea de a-ți schimba numele în plin campionat. Fcsb a făcut-o în data de 30 martie, iar campionatul s-a terminat în mai. Juventus a declarat OFICIAL că nu-și pot schimba numele în plin campionat. Deci, cum adică nu e același lucru?

  • Eu am avut 2 tentative de a renunța la smartphone… Să renunț definitiv la telemobil nici n-am luat în calcul! In fine, ideea e că ne dăunează la fel de mult cât ne ajută. Un Waze folosit când trebuie îți adaugă 30 min la somn, un Whatsapp te ajută să verifici un “prieten” care nu-ti răspunde la telefon să-ți returneze datoria :))))) Nu mai zic de filmele XXX pe care le poți viziona în liniște :))

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.