web analytics
Fotbal intern

Vestea bună pentru Steaua: un nou transfer. Vestea proastă pentru fani…

Vestea bună pentru fanii Stelei e aia că Florin Răsdan, jucător la Concordia Chiajna până de curând, a semnat cu echipa pregătită de Ion Ion și de Marius Lăcătuș. Mijlocaș, tânăr, are destule meciuri la nivelul Ligii 1, e un plus major. Cu o astfel de strategie, dacă ea va continua, sunt de acord că Steaua poate să facă față Academiei Rapid, club care se întărește cu foști jucători care vin de la un nivel ridicat, dar care sunt la final de carieră.

Vestea proastă pentru fanii Stelei e aia că cele două transferuri de până acum au fost anunțate de presă. ProSport pe Marius Bâtfoi, Gazeta pe Răsdan. Și asta n-ar fi rău, așa se întâmplă și la Liga 1 de cele mai multe ori. Problema e că din partea clubului n-auzi nici musca. Nu tu o prezentare, nu tu o declarație a unui oficial, nici măcar o poză pe vreun facebook nu apare. Tăcere, multă tăcere!

3 comentarii

  • Pai pentru ce mult zgomot?Nu te doare capul de la megafoanele lui gigi din liga 1 betano?Eu personal sunt multumit.Munca, rezultate si pe urma mai vorbim.Si sa nu uitam ca nu avem cu ce sa ne laudam momentan.Suntem doar in liga a 4 a.

    • Stii care-i treaba? Daca esti Steaua sau vrei sa fii, e musai sa comunici. Trebuie sa deprinzi exercitiul asta de club mare. Faptul ca nu se prezinta oficial transferurile nu e ca sunt modesti, mi-e tare teama ca nu pun pret pe asta, ori daca nu pun pret inseamna ca nu se prea pricep, asta e buba. Lor le trebuie un om de comunicare acolo, unu’ profi. Oricum, bravo macar ca au bifat totusi transferurile astea, baieti de prima liga, e ceva!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.