web analytics
Fotbal extern

Cum se vede plânsul lui Pique?

Nu mă bag în treaba oamenilor, e greu să îți dai cu părerea despre chestii sensibile pe care nu le-ai simțit, despre care nu poți să cunoști mare lucru. Însă voiam să știu cum vedeți strict ceea ce a zis Pique cu lacrimi în ochi.

Mă refer la partea cu venitul la națională. Și la faptul că a jucat și va juca alături de fotbaliști care au Spania ”pe piept”, chiar și fără ghilimele, și care cred în ceea ce ei numesc ”unitatea Spaniei”.

5 comentarii

  • Nu stiu cum se masoara nationalismul, dar Pique a jucat pentru Spania, e casatorit cu o columbianca si are doi copii cu nume 100% catalane: Milan si Sascha

  • un cocalar fara margini. Fals fals fals. Un om care nu stie probabil nici 1% din istoria Cataluniei. Avid dupa publicitate si pentru a iesi in evidenta.
    De ce il fac cocalar? Doar episodu cand flegma presedinti de club, beat fiind zice totul de caracterul lui Shakira Boy.

    Off topic:Probabil cel mai umflat fundas din istoria fotbalului mondial… bulanul vietii lui ca a fost fundas intr-o echipa cu Xavi, Messi si Iniesta.

    • Dacă ai putea tu să ne lămurești de unde presupui că omul nu știe nici 1% din istoria Cataloniei probabil că n-ai mai avea aerul ăsta de imbecil român care se pricepe la toate

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.