web analytics
Fotbal intern

Nu vede nimeni elefantul din camera FCSB?

Bălașa s-a rupt nasol. Eu sper să fie ceva muscular, c-ar scăpa bine. Dar m-am mai uitat la reluări și, la cum plângea, mi-e teamă că a simțit ceva pe la ligamente, în zona genunchiului. Acum, dragii moșului, citim și noi materialele din publicațiile unde nu dictează Anamaria Prodan? Sau de pe site-urile în care nu se dau limbi ca să fie interviuri?

Că dacă citim aflăm că fotbaliștii de la FCSB sunt măcelăriți de un preparator fizic cu nume, Marian Lupu, care fie a uitat meserie, fie a păcălit-o! Am scris și în ProSport, dar și pe blog aici despre problemele acuzate de fotbaliști. Despre cei peste 10 jucători care au suferit în ultimele luni rupturi, întinderi, contracturi și alte accidentări de natură musculară. Despre faptul că Marian Lupu e văzut drept principal vinovat. Nu interesează pe nimeni lucrurile astea, nu?

Acum, orice ar fi pățit Bălașa, e cam vina preparatorului din nou. Pentru că dacă are ruptură e cazul pe care l-am tot descris în ultima perioadă, iar dacă i-au cedat ligamentele în minutul 5… încălzirea. Și nu-mi spuneți că nu s-a încălzit bine Bălașa.

Altfel, înțeleg că Budescu n-a venit la meci pentru că ”a simțit o înțepătură în mușchi”? 🙂

WOW! Iată:

Degeaba ai bani dacă îl ai pe MM Stoica la HR

7 comentarii

  • Romanache esti tu ca numai romanache le stiu pe toate … tu esti cel mai destept , cel mai frumos , cel mai tare ziarist , cel mai tare motoretist , alergi ursii cu motoreta prin paduri :))))) daca promiti ca mi postezi si comentariul asta , promit si eu ca ti mai scriu :)) aici ca dincolo m.ai blocat . Aici nu se poate ? Tre sa stii ca tu le stii pe toate , nostradamus 2

  • Ba milogule de comunistii tai din liga a 16 a nu comentezi ca au luat bataie ???? Pe lacatus nu l faci muci ca pe dica ???? Dica macar e la inceput dar lacatus de o viata ce performante are ??? Nu mai filmezi galeria sau pe vedeta p.lii din liga a 4 a ca m ai mancat cu el

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.