web analytics
Fotbal intern

Dacă n-ai văzut FCSB – Wisla 3-4, iată ce-ai pierdut!

Ce scriam zilele trecute. Alibec a fost un car de nervi în startul meciului și e de înțeles. E pus să joace acolo unde nu-i convine, aleargă cât n-o făcea la Astra în 2 meciuri, și nici n-are cu cine juca mingea atunci când o are la picior. În fine, după ce a ieșit Gnohere i-a ieșit și lui Alibec jocul. Golul 2 mișto, șut bombă cu stângul la colțul lung, cu 320 km/h. Gol frumos și la 3-1, după o pasă perfectă a lui Achim, adică cel care ar trebui să joace în spatele vârfului.

Și-a revenit Florin Tănase după operația nasoală. A intrat bine, mă așteptam să fie mai fricos, să se ferească, dar nu. A băgat piciorul, a alergat, s-a implicat, e pe drumul cel bun. Probabil că atunci când va fi sută la sută apt va fi soluția din spatele lui Alibec, cumva.

Moke e imperial, ca de obicei. Și-a bătut un polonez joc de el ca de amatori la golul de 1-1. Asta după ce a lăsat ditamai gaura în centrul apărării, băiatul lui Reghe a fost întors umilitor, s-a dus sanie în direcția opusă, și adversarul a dat gol. La golul de 3-3 și-a lăsat adversarul direct liber, e îngrozitor acest fotbalist. Cred că mai bun e Tudorie acolo.

Vă era dor de Enache? Nici mie! A intrat băiatul, blond și pensat, și a reușit să fie distrus la ultima fază, când au dat polonezii golul de 4-3. Oricum, finalul a fost curios, curios tare. 🙂

Bălașa e un transfer foarte bun, cel puțin până acum. A avut faze bune în ofensivă, driblează binișor, joacă mereu cu capul sus și nu e disperat, așa cum alții care au fost pe acolo au obișnuit. Sigur, e altceva un meci oficial, însă oricum ar fi e un plus uriaș acolo. Fundaș central mi-a plăcut mai puțin, a fost și ezitant la golul de 3-2, meh.

Abia aștept să îi văd fața lui Reghecampf în momentele în care va explica el, serios, cum se poate juca cu Gnohere în fața lui Alibec. Gnohere nu c-a fost slab, asta ar fi presupus să joace fotbal, să greșească sau ceva. Gnohere nu a existat, FCSB a jucat în zece oameni. Băiatul n-a atins mingea, nu a fost în joc, bine c-a ieșit repede. Sigur, nu e vina lui, nu e jucător rău, doar că nu e în formă acum. Nici în aia sportivă, nici în aia fizică.

Dacă Gnohere nu e accidentat, probabil că asta-i echipa cu care Reghecampf va juca la Cluj, în prima etapă din 2017. Chiar dacă bunul simț l-ar obliga să joace doar cu Alibec și să intre Achim în spate.

foto: ciordeală de pe fb sport.ro

10 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.