web analytics
Fotbal intern

”Vânzarea” lui Dinamo și ”transferurile” FCSB

Două subiecte false cu care se trăiește în perioada asta. De fapt, cu care se trăiește mereu când nu există alte subiecte.

E atât de simplu de prostit publicul, atât de simplu! Precum ăla care dădea bile la Bobocica. Prietenie, caterincă, poate prima moca, apoi te tot întorci pentru că știi că e ceva de luat și pentru că îți place, chiar dacă în sinea ta îți dai seama că te ucide. În cazul nostru, intelectual.

Serios, nu vă imaginați cât de multe subiecte ați citit care au fost inventate de la zero. ”Transferuri” despre care nici măcar nu s-a discutat vreodată, rod al imaginației unui jurnalist pe sistemul ”oricum nea Gigi nu o să nege că e interes pentru jucătorul lui”. La fel și cu ”vânzarea” lui Dinamo. Vă mai aduceți aminte de câte ori s-a vândut? De când a venit Negoiță și până azi, mai țineți minte?

Sunt zece vânzări iminente? Câte ”exclusivități” v-au fost prezentate pe tema asta? Câte declarații ”pe surse”? În mod normal, orice formă inteligentă de viață ștergea și bloca din browser site-ul care în 2020 mai vine cu ohavele de tipul ăsta.

Însă știți realitatea? ”Vânzarea” lui Dinamo și ”transferurile” FCSB duduie, rup cifrele în două, lumea le consumă de parcă ar fi mană, de parcă sunt nectarine reci pe 20 august, la 42 de grade Celsius.

E incredibil de simplu, în ziua de azi, să faci cifre în online. Incredibil de simplu. Ai nevoie de un singur om inteligent și de cinci scribi, de cinci indivizi fără scrupule pe lângă tine. Și, în maximum 6 luni, ești la nivel cu publicațiile ”consacrate”. În special în zona de sport. Din fericire, unii au alte obiective în viață.

2 comentarii

  • @Joker, tu ai donat banii catre organizatia pch, ei decid ce fac mai departe, no? Zic bine, no?
    data viitoare cand mai ai idei din astea, doneaza sa salvezi niste copii, oameni nevoiasi…
    Putem trai fara fotbal foarte bine, oricum in Romania n o sa fie niciodata fotbalul ca afara, ca sunt prea multe jigodii fara scrupule implicate.
    In cazul lui Negoita, de exemplu, abia zilele astea am priceput mai bine ce face, “imprumuta” clubul cu “x” € pe luna, apoi il capuseaza la sigur de “x, dar nu plus 1, ci plus 10”…mult noroc, draga sociosule!:)

  • Sa vezi caterinca cu Dinamo – PCH s-a laudat ca a luat 10% din actiuni pe 200k euro in februarie. Dar de fapt, pretul lor a fost 1 leu, iar diferenta de 200k euro a fost de fapt imprumutat clubul. Si intrebarile sunt: ce se intampla cu donatiile prostilor ca mine atunci cand clubul inapoiaza suma imprumutat? Ajunge la sefii de galerie? Si doi, cu ce te diferentiezi tu PCH de aia pe care i-ai hulit ani intregi, gen Badea si Borcea cand tu faci fix acelasi lucru. Jos palaria pentru coregrafii, pentru sustinere, insa asta e japca pe fata.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.