web analytics
Motorsport

Valentino Rossi și-a prelungit contractul cu Yamaha. Pilotează în MotoGP până la 41 de ani!

Vestea lunii martie pentru mine e dată de faptul că Yamaha tocmai a anunțat prelungirea contractului cu Valentino Rossi. Pilotul italian pe care eu îl consider nu doar cel mai bun pilot din toate timpurile, dar și ”vinovatul” pentru popularitatea de care se bucură MotoGP în 2018, va concura astfel până la 41 de ani.

Atunci când am semnat precedentul contract cu Yamaha, în martie 2016, mă întrebam dacă nu cumva urma să fie ultimul meu contract în calitate de pilot MotoGP. Mi-am spus că urmează să iau decizia aceasta în următorii doi ani. În acest timp am ajuns la concluzia că vreau să merg mai departe pentru că să fiu pilot MotoGP este lucrul care mă face să mă simt bine”, a spus Rossi.

Sezonul 2018 din MotoGP va debuta în acest weekend, în Qatar, iar românii îl vor putea urmări la Eurosport.

Deja am demarat discuțiile cu MotoGP, trebuie să mai ajung la cel puțin o cursă anul ăsta. Și dacă acum trei ani (sper că nu greșesc) am ratat interviul programat cu Rossi din cauza accidentării suferite la Brno, poate că anul ăsta nu-l mai ratez.

5 comentarii

  • eram sigur ca e ultimul sezon, nici prin cap nu`mi trecea ca prelungeste. sa vedem cat de competitivi vor fi Yamaha anul asta

  • Este cea mai buna veste lately – ca dinamovist nu prea ai multe bucurii, dar noroc cu Vale ca ne mai lumineaza ziua. Am deci doi ani in care sa merg sa il vad din nou, indiferent de rezultat. Tare mi-e teama ca defileaza robotelul lorenzo si arogantul ala al draq de bun de marquez 🙂
    pacat ca vom vedea tot 480p pe Eurosport – nu avem noi fata de HD.

    • Nu e de față de HD, explicația era una destul de solidă. Așa am avut impresia atunci când am auzit-o, din păcate nu o mai țin minte acum. Dar o să întreb și revin.

      • Nu era la fel ca în cazul Premier League? Eurosport România deține dretpurile iar Eurosport HD este varianta internațională.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.