web analytics
Fotbal intern

Ura, a comis-o Steaua!

Nu v-a plăcut ziua de ieri? Atunci când, după primul rezultat prost din acest sezon, știrea cu meciul Stelei a ocupat prima poziție pe toate site-urile. Când Steaua câștiga apărea o știre undeva, pe acolo, dacă apărea. Când a făcut egal, bam!

Totul întregit de contextul în care FC FCSB 2 își pregătește echipa cu care să se bată cu Steaua la promovare. Eliberat din lesă, un om trist de peste 50 de ani, buhăit de pușcărie și de consumul de pastile ce se eliberau doar cu rețetă, se dă cocoș pe internet în fața proștilor care îi urmăresc dumele expirate de faleza Galați. Inclusiv Lulu, nepotul falit și fără perspective, s-a alăturat horei de prost gust. Și anunță că va avea el grijă. El, că el are putere. Se simte bine, mai ales când își face poze lângă gorilele de la SAS.

Sincer, nu știu ce s-ar putea întâmpla într-un meci direct de promovare dacă FCSB trimite jucători de la prima echipă. Că pe cei mai buni nu îi poate trimite, nu-s pe listă. Dar îmi doresc măcar un lucru, să se joace cu suporteri până atunci. Atât.

Discutăm mai multe în emisiunea de luni, de la ora 21:00, alături de Iulian Miu. Dacă aveți chestii de întrebat, folosiți Instagram.

sursă foto: AS47

4 comentarii

 • Pai la cati bani primeste CSA-ul sa nu reusesti sa promovezi arata multe..
  Daca FCSB trimite jucatori de la prima echipa(sunt buni si 4 jucatori de valoarea lui Enache) e clar ca CSA-ul nu cred ca ar avea vreo sansa.

   • Mult mai multi decat contracandidatele din sezonul trecut din liga a 4-a + mult mai mult decat contracandidatele din Liga a 3-a.
    De ce este nevoie ca un club cu un brand evaluat la nspe milioane de euro, sustinut de, nu-i asa, milioane de suporteri, sa stea cu mana intinsa la guvern pt a plati salariile jucatorilor?
    Nu-i mai corect ca valorosul brand Steaua sa incepe sa si produca ceva decat sa stea cu mana intinsa la stat pentru un ajutor social? Pentru ca in momentul asta chiar asta sunt, club asistat social.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.