web analytics
Fotbal intern

“Uniți pentru Mihai”. Azi, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă. Ți-ai cumpărat biletul?

E plin de susținători ai Stelei pe Facebook, nu mai ai loc de ei. Indivizi care te ceartă când spui actualei echipe Steaua, care îl înjură pe Becali, care se mândresc cu Steaua ’86 sau cu Steaua ’06. Milioane sunt!

Aș vrea să văd dacă există și în realitate, nu doar pe net. În seara asta, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă începe un eveniment special despre care v-am mai scris aici. E pentru Mihai Neșu și ăsta trebuie să fie un motiv suficient să veniți. Ah, și vor juca pentru voi Steaua ’86 cu Steaua ’06.

Dați mai departe să ajungă și la cine n-a auzit!

uniti pentru mihai

8 comentarii

  • Milioane care te cearta cand spui echipei actuale Steaua?Cred ca nici 10% din totalul fanilor Stelei nu au adoptat o astfel de atitudine si asta se vede din nr de vizualizari ale articolelor despre Steaua/FCSB, nr de comentarii sau nr de spectatori la meciurile jucate in tara de aceasta echipa…

    • Dacă tot scoatem procente din burtă, pun pariu că 40% din cei care intră pe articolele despre Fcsb, sunt dinamoviști, rapidiști sau naibaștieceiști, care citesc articolul doar ca să se încarce cu ură și să răbufnească în comentarii.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.