web analytics
BMW F800GS Est, spre Siberia

Unde naiba mă duc eu, frate?

Am avut parte ieri de un reality check serios, asta apropo de vitejia mea cu mersul în Siberia vara asta. Am plecat cu Mario Gotze prin nordul Moldovei, pe la granița cu Republica Moldova, prilej cu care am făcut și niște kilometri de off-road. Nu mulți, vreo 50 de kilometri de drum neasfaltat. Ce vorbești, domnule! M-au spart, mă doare fiecare muschi din corp, mă rupe spatele, am adormit leșinat când am ajuns la destinație. Și 50 de kilometri, nu vreo 3000 cât am de făcut în estul îndepărtat al Siberiei! WTF?!

Acum ce fac?

Prima variantă pentru remedierea situației e să mă pun la punct bine de tot cu condiția fizică, adică în cele două luni rămase până la plecare să trag de mine măcar de 2-3 ori pe săptămână, dacă nu mai des. Pe mine m-au rupt ăștia 50 de kilometri în condițiile în care drumul a fost relativ ușor. Sigur, fără asfalt, însă cu pământ bătătorit și puțin pietriș pe ultima porțiune. Dar fără șleauri, fără gropi, fără râuri, fără ce o să întâlnesc pe acolo. Cât timp am mers a fost bine, adrenalina m-a ținut bine și motocicleta a mers blană, am mers cu 70-80 km/h constant, dar când am coborât mă simțeam ca după o producție Brazzers de lungă durată.

Deci sală neapărat, alergat, plus niște sesiuni de antrenamente pe offroad ca să-mi obișnuiesc corpul. Altfel, motocicleta s-a comportat țiplă! Am învățat repede ce îi place și ce nu îi place pe offroad, cum frânează, cum fuge spatele, ne înțelegem de minune.

5 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.