web analytics
BMW F850GS

Unboxing la BMW F850 GS, motocicleta cu care plec din nou spre Est

A venit, azi am fost să o scot din cutie, căci a venit împachetată din Germania. Așa cum v-am mai zis, motocicleta cu care merg anul ăsta (cel puțin) e un BMW F850 GS, adică varianta nouă, complet revizuită și mai plină de tehnologie a celei pe care o am acum și pe care o știți din Siberia.

O să dau mai multe detalii în curând despre motive și despre felul în care am ajuns să merg pe F850, până atunci pun niște poze de la unboxing. Apropo, clipul video cu unboxing o să fie în limba română pe canalul YouTube Pe Motoare, iar în engleză pe Youtube DriveMag Riders.

Probabil de săptămâna viitoare o să merg exclusiv pe F850 GS pentru că e nevoie să mă pregătesc pentru vara asta. Au fost planuri pe care le credeam fixe, au picat, au revenit planuri noi. Ideea e că mă duc spre Est, într-o direcție pe care o stabilesc fără dubii în zilele următoare.

Ah, să nu uit. Cartea ”Est, spre Siberia” e în proces de redactare la editură, azi trimit pozele. 😀

12 comentarii

 • Cristiene, m-am tot tinut sa iti scriu sa te chem la o bere. Povestea mea e urmatoarea. Pregatisem avansul pentru o Africa Twin noua. M-am foit, m-am framantat aproape un an si eram hotarat sa fac un credit, un leasing, sa imi iau Honda. Si in cautarile mele pe net a aparut blogul tau, asa ca m-am apucat de citit. Si am citit. Si am citit. Si pe masura ce citeam despre drumurile tale cu 850-ul si cu 850-ul Adventure achizitia de AT mi se parea tot mai putin utila.

  In fine, nu vreau sa te plictisesc, poate discutam mai multe la o bere pe care ti-o datorez. Pentru ca am renuntat la AT si mi-am investit banii intr-un 850. Nu nou, aproape nou. Avea 1185 km cand l-am luat, acum am depasit 15.000 si sunt incantat. Imi place, e un motor adevarat, am fost prin toata Europa cu el, am fost prin Maroc, o sa mai merg prin locuri indepartate.

  Cand ai pofta de o bere sa imi zici, e pe banii mei!

 • Scutariule, era soare mult in hala aia de-ti trebuiau ochelari?!? :))))))) Lasand gluma la o parte, arata intr-un mare fel motoru’!

  • Culmea, da. Erau masini parcate in fata geamului si se reflecta soarele rau de tot.

 • Salut ! Ma alatur celor de mai sus , mergi odata si tine-ne la curent !

  Pe de alta parte abia astept cartea , sper sa anunti din timp de unde o putem comanda .

  ps. Imi place mult displayul la noua jucarie

 • Hai pleaca odata, ca am chef sa mi se faca pofta de mancare citind despre clatite cu lapte condensat si salam rusesc.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.