web analytics
Fotbal extern

Un nou meci nebun. Ce s-a întâmplat la PAOK – AEK, meci suspendat după golul anulat al lui Varela

În minutul 90, Fernando Varela a înscris, însă golul a fost anulat. Eu văd așa faza: Mauricio, jucătorul lui PAOK aflat în ofsaid, nu a influențat faza. Era în spatele portarului lui AEK, portar care a plonjat cât a putut, nu a fost deloc incomodat de Mauricio.

Tușierul sprintează spre centru, apoi se trezește că vrea să anunțe ofsaid. Cum vine asta? Și-a dat seama în sprint că a fost ofsaid?

Jucătorii au protestat, însă civilizat. N-au fost nici măcar îmbrânceli, nimic. Prostia a fost că patronul lui PAOK a intrat pe teren cu gorilele și s-a reprezit la arbitru. Directorul sportiv, Lubos Michel, a intrat și el pe teren și i-a făcut semn arbitrului că e gata.

Patronul lui PAOK a chemat jucătorii la vestiare, însă aceștia nu au ieșit. Ambele echipe au mai rămas pe teren vreo 20 de minute, în timp ce arbitrii erau la vestiare. După jumătate de oră au intrat și cei de la AEK.

6 comentarii

  • Regulamentul zice ca nu se pune offside doar daca jucatorul nu influenteaza faza. Adica atacul e pe partea stanga si jucatorul echipei care atatca e pe dreapta si nu manifesta intentii sa intre in joc.
    Or, aici, eu vad un jucator in offside, pe traiectoria mingii in gura portii.

  • Sincer… daca jucau fara suporteri cu Oly nu se ajungea acolo… iar daca nu se ajungea acolo cu AEK nu se ajungea aici.
    Imi pare f f rau pt tine Cristi (mare fan PAOK), pt fanii PAOK si pentru jucatori.
    Pentru fiul rromului insa imi pare f bine, asa caracter, asa destin.

  • Pe sport-fm.gr un profesor in arbitraj zice la fel. Si eu la fel cred, gol valabil 1000% . Problema ca te apuca nervii cand vezi ce se intampla, mai ales ca Ivan Savidis este implicat si emotional si economic la club. Mare manevra mi se pare, sa zica si ei arbitrii de ce s-au sucit cand in prima faza validasera golul. Golul asta schimbase soarta campionatului. Sa-si faca aia din Atena campionat separat sa joace numai ei.

  • :))))))) De rasu’ curcilor sunt astia de la PAOK. Cand ii saboteaza suporterii, cand patronu’ :)))))

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.