web analytics
Fotbal intern

”UEFAntasticii Stelei”, UEFAntasticii lui nea Gigi

Sunt curios cine e autorul protestului trimis publicului și semnat de cei mai mulți dintre fotbaliștii care se alintă spunându-și că fac parte din generația ”UEFAntasticii Stelei”. Adică cei care au reușit să ajungă până în semifinala Cupei UEFA în 2006. Zic că-s curios pentru că au semnat o grămadă, iar pentru câțiva aș băga mâna în foc că nu-s de acord cu ideea sau că nu le pasă.

Despre ce e vorba? Ceartă ei Gazeta, domnule, pentru că i-au zis lui Dică sclav și lui Gigi stăpân. Pentru că sunt mânați de un spirit de solidaritate, oamenii nu mai stau la discuții, o aruncă emoționant cum că presa nenorocește lucruri, cum că pleacă sponsorii, cum că familia plange.

Băi, foștilor jucători de fotbal! Lăsați că plânge familia, Dică e un sclav așa cum n-au mai fost în istoria recentă! E cuvântul folosit cum nu se poate mai bine, sclav! Omul pune în aplicare tot ce îi ordonă patronul său, e sclav, nu comentează!

Dacă vă mâna bunul simț și voiați să rezolvați ceva trebuia să atrageți atenția public asupra abuzurilor la care supune nea Gigi antrenorii. Să spuneți ce se întâmpla pe vremea voastră, cum Dică e victima lui acum și să îndemnați antrenorii să nu mai accepte oferte de la FCSB. Că nu vreți să fiți sclavi, vreți să antrenați, sunteți unul mai antrenor ca celălalt. Asta trebuie să fie ținta voastra, Gigi! Nu presa!

Aaaaa, vă așteptați rândul la poartă la FCSB? Scuze io, așa e!

Un comentariu

  • Eu zic ca e o vrajeala. A dat cineva la misto, poate chiar cineva din presa. Ivanovici facea demult de astea, oare s-a lasat?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.