web analytics
Fotbal intern

Uacălon și Celia – Șoapte.mp3

La ora 11:00 sunt la ProSport Live, discutăm despre calificarea CFR-ului, despre modul excelent în care Dan Petrescu a gândit meciul, despre cum CFR-ul ține bara sus. Dar trecem și în zona Steaua, pentru că e meci de Cupa României azi, trecem și în zona Craiova și FCSB, căci joacă și ele în Europa League mâine. Vă aștept pe acolo, dați un semn să știu că nu sunteți de pe aici, că ați venit cu pile.

Și, ca să nu ziceți că v-am adus aici pentru prea puțin, voiam să vă întreb dacă mai terminăm și noi cu ”atmosfera extraordinară care îi așteaptă pe băieții noștri” atunci când jucăm cu echipe din vest. Atmosferă mai… ”incendiară” era la mine în sufragerie aseară, ca să fiu sincer. Pe Celtic Park a fost ok-ish, ca de obicei, au băgat uacălonu’ ăla care din punctul meu de vedere transmite ce transmite și Celia – Șoapte.mp3, apoi a fost un mini-cor așa, prezent când și când. N-a fost atmosferă nici când aveau nevoie de goluri, nu am simțit o clipă că publicul contribuie serios. Repet, e limbaj de lemn rămas de pe vremea când noi nu vedeam meciurile și cei care transmiteau puteau să ne mintă cum vor ei. Nu există asta cu ”presiunea, atmosfera extraordinară” în partea aia din Europa. Sigur, cu excepțiile pe care le cunoaștem și le acceptăm toți, că nu-s nici eu taliban. Sunt olandezi, nemți sau francezi care te fac să țopăi cu scaunul pe stadion fără ca tu să îți dorești asta neapărat.

În fine, dezvoltăm la emisiune și subiectul ăsta dacă o să fie timp, vreau să se îngrozează zambienii pentru care uacălonu’ și verișorii reprezintă everestul în fotbal.

5 comentarii

  • Si despre liga a 15`a de fotbal nu vorbiti? Nuj daca va dati seama cat de amuzanti sunteti ca “ziaristi” pentru cei din afara. Daca va arata cineva o minge de baschet, de exemplu, cred ca faceti scurtcircuit. Dude, pari om ok, munca nu e rusinoasa nicaieri, totusi cred ca poti mai bine.

  • Cristi Scutariu, nu am vazut emisiunea live si am încercat sa mă uit la înregistrarea de pe facebook, dar nu merge și voiam să te rog dacă puteți să rezolvați. Merci

  • Ce crezi? Am băgat Celia-Șoapte pe YouTube 😃 PS Se pare că mai pot face și alții bani din fotbal, nu numai albanezul coclit. De asemenea, se pare că e mai greu cu performantele când nu prea mai ai voie să te folosești de cel mai mare brand din fotbalul est-european, Steaua București…

  • Uacalonu’😁😁. Corect spus. Io cand jucam fotbal eram topit dupa atmosfera din tribune, indiferent ca era pt sau impotriva. De aia vrei sa fi fotbalist, tribuna e jumate din spectacol. Pt clujeni trebuie sa fi fost o bucurie sa le cante 60 de mii, chiar cred ca a fost o motivatie in plus. Aaaa, daca esti pe la grecii aia nebuni ai tai, corect, ti-e un pic jena sa nu-ti dea foc cu totul.
    Una peste alta, frate, a fost o seara de-aia, de-a noastra. Am stat cu inima-n chiloti mai ales dupa min 70 incoace; 6 minute de prelungiri!! Am avut si bulan insa meritul lui Bursuc e de necontestat. Nu stiu cum dracu’ nu ne-au dat aia 10? Intrau in careu ca la ei in sufragerie, viteza dubla, se gaseau mereu, ai nostri mai mereu jaloane, foarte lenti fundasii. Ce sa mai, ne-am bucurat iar ca la euro under21.
    Sa vedem acum ce face CFR cu banii. Se stie ca au datorii dar macar o parte ar fi frumos sa o investeasca in jucatori tineri romani de valoare. Nu stiu, sa mai ia de la Hagi, sa-i dea omului pretul corect. Daca nu-si doresc asta bucuria noastra va fi degeaba. Nu o sa poti pastra stilul asta la nesfarsit, sa reshapezi pe de alde Culio… ca nu o sa poti juca cu ei pana la 45 de ani. Nici Petrescu nu va sta sa-ti prepare mereu reteta asta.
    Oricum, inca o data BRAVO SI MULTUMIM CFR! (Tre’ s-o spunem toti indiferent cu ce alta echipa tinem.)

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.