web analytics
Opinie

Tupeul lui MM Stoica. Omul care scrie cărți cu emoticoane în pușcărie râde de copy paste-ul presei

Mă enervează să am dreptate mereu. Cu puțin timp înainte de eliberarea din pârnaie a lui Mihai Stoica scriam aici pe blog despre faptul că decizia mi se pare complet inoportună. Că pușcăria are, printre altele, rol de reeducare și că acțiunile lui Stoica nu dau indicii că reeducarea s-a întâmplat. Mă refeream la faptul că el a ieșit mai devreme din pârnaie și pentru că ar fi scris lucrări științifice, deși broșurile ieșite pe numele lui nu sunt mai mult decât culegeri de statistică ciordită de pe Wikipedia sau site-ul UEFA, totul asezonat cu niște slăbuțe opinii și cu niște emoticoane.

În fine, justiția e forță, Mihai Stoica a ieșit și a fost exact cum îmi imaginam că o să fie. Omul a afișat fix zero regrete și o mare durere în bendix încă din secunda în care a ieșit de pe poarta pârnăii. Faptul că s-a căcat turcește cu șobolanii mustăcind prin zonă, că a mirosit bășinile drogaților încarcerați acolo, că a făcut duș alături de toți frumoșii României, nimic din toate astea nu l-a marcat, nu l-a schimbat.

E același sfrijit arogant, enervant. Ultimul exemplu este dat de felul în care a comentat o scăpare a Gazetei Sporturilor. Cei de acolo au făcut un interviu cu MM Stoica și între ce a apărut pe site și ce a apărut în print a fost o diferență. Mai exact:

greseala mm

Vedeți uriașa greșeală, da? Ce face nesimțitul? Își spală picioarele pe net cu următorul mesaj:

mm stoica

Mi se pare că trebuie să ai un tupeu uriaș să vorbești despre copy paste când tu ieși din pârnaie și datorită unei broșuri penibile copiată din fel de fel de locuri, ilegal denumită lucrare științifică. Asta după ce tu, condamnat și pârnăiaș cu acte, vorbești despre faptul că nu ai încredere în ce scriu jurnaliștii. Wow!

14 comentarii

 • Faptul ca meme a facut puscarie si a iesit ajutandu-se de copy paste nu inseamna ca el acum nu are voie sa semnaleze copy paste sau derapajele presei! Adica te duci sa iei interviu unui om stiind ca abia a iesit din puscarie si poti sa ii pui in gura orice raspuns, ca deh, nu mai are dreptul sa te corecteze!?! Wtf!?

  • asta ai inteles tu? eu am spus ca daca esti mm stoica si stii faptul ca ai iesit cum ai iesit din puscarie, ultimul lucru despre care poti vorbi este copy paste-ul

   • de ce sa nu vorbeasca? daca eram in locul lui imi tatuam copy paste pe frunte, nu e el vinovat ca rahatul nostru de sistem nu verifica daca acele carti sunt stiintifice, plagiate, etc. Eu sper sa-l vad pe Memelus dand coltul, ar fi o experienta simpatica, dar in cazul asta chiar are dreptate. Stii ca eu eram cel ce ii ridica in slavi pe GSP-isti (singurul ziar de sport cu editie tiparita, etc.), cum dracu sa faci asa greseala?

   • @Cristi
    Poti sa fii Minolta sau Rank Xerox
    Daca Lipovan sau Ponta fac copy-paste nu trebuie sa fii cenzurat in a recunoste asta!
    Descopar acum ca problema nu e la meme ci la Lipovan si asociatii, carora li se pare stupid asa ceva! Nu cunoasteti teoria TIR-istilor? Nu!? Pacat, e una din lectiile primare de management.

 • Mentalite comunista….Reeducarea inseamna d.p.d.v. juridic schimbarea comportamentului incat sa nu mai fii aplecat inspre a comite infractiuni.A ramane arogant sau idiot nu are nicio legatura cu reeducarea.

 • Ti-am mai spus ca il urâti pe MM pentru că mănâncă carne de pseudoziaristi la cina mai ceva decât Hanibal Lecter. Eşti iar in pielea Alexandrei Tănasescu sau nu poti uita cum erai fratele codrului englezesc, imbracat in costum de camuflaj. 🙂 N-ar fi mai bine sa cazi la pace cu el? Nu-mi amintesc ca vreun confrate de-al tau să fi triumfat in polemica cu Mihai Stoica. Ia exemplu de la Tolontan care il trateaza cu respect şi este deosebit de prudent cand face referire la el. Nu doar războaiele aduc succes ci si tratatele de pace avantajoase!

  • N-am ”razboaie” cu MM Stoica, doar taxez derapajele groaznice ale unui individ care n-ar trebui sa aiba voie sa deschida gura in sensul asta. Altfel, mi se fix rupe de cum aleg altii sa gestioneze relatia cu oamenii de fotbal. Eu n-am niciun interes sa ma port cu manusi cu MM.

   • Daca ai fi fost de acord cu propunerea carizului, ar fi fost ultima data cand ti-as fi citit blogul. Just sayin’…:)

   • OK. Vorba Sânzianei …N-o reproduc . Gloata te aprobă. Si uite-asa… Mai primesti un “Like” , mai bati cuba cu vreun gibon care-ti citeste blogul… 🙂

     • Iaca Dandana. Nu. E vorba de sfertodoctii născuti direct la vârsta de 7 ani, cu idei putine, da’ fixe…eventual din secta adoratorilor cuvântului “M—“, garantii progresului si civilizatiei noastre. Raspânditi de-o parte si de alta a baricadei , chiar daca unii se alinta cu dume de pe Tamisa…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.